in

WTFWTF LOLLOL

15-jarige die kind verwekt moet van zijn vader zelf opdraaien voor de kosten

15-jarige die kind verwekt moet van zijn vader zelf opdraaien voor de kosten
Beeld: TikTok @marisayruben

Als vader van een gezin dien je ervoor te zorgen dat er regels gelden. Elk lid van de familie dient zich dan aan de regels te houden. Een vader doet dit echter niet om zijn familie te pesten of onaangenaam te zijn, maar juist om ze te beschermen tegen foutieve beslissingen in hun leven. Dit heeft een uiterst strenge vader ook geprobeerd te doen. Maar wat er gebeurde, is dat zijn zoon op 15-jarige leeftijd een kind verwekt heeft. De vader besloot zijn zoon een serieuze oorwassing te geven.

15-jarige die zijn 14-jarige bezwangerd heeft

Vaak zegt men dat elk levensfase gekenmerkt wordt door zijn eigen unieke gebeurtenissen. Tijdens je tienerjaren doe je bijvoorbeeld heel iets anders dan wanneer je je bevindt in je puberjaren. Elke volwassen persoon is gestart als een baby om uiteindelijk een groei te maken. De 15-jarige jongen die in de video toegesproken wordt door zijn vader heeft wel een opmerkelijke levenservaring. Hij heeft namelijk op zeer jonge leeftijd een kind verwekt met zijn 14-jarige vriendin. Zijn vader, die duidelijk niet kan geloven wat zijn zoon heeft uitgehaald, wil het zaakje op een bijzondere manier afhandelen.

@marisacool1 @El Chinaloense® #fyp #viral ♬ sonido original – Marisa salazar

Van de vader moet hij zelf voor de kosten opdraaien

Zoals eerder aangegeven richt de vader zich naar zijn zoon. De vader benadrukt constant dat hij anders van hem had verwacht. Tegen zijn zoon zei hij het volgende: “Je moeder en ik hebben je altijd vertrouwd, we hebben met je gepraat en kijk wat de resultaten zijn. We doen alles wat we kunnen om het je aan niets te laten ontbreken, we werken de hele dag om je een toekomst te garanderen en je betaalt ons zo terug?”. De vader is van mening dat de jongen zijn verantwoordelijkheid vanaf nu zal moeten nemen. Hij heeft voorgesteld dat zijn zoon samen met hem komt werken in de bouwsector.

Bron: curioctupus.nl

Beeld: TikTok @marisacool

Moeder en dochter worden uit vliegtuig gezet om asociaal gedrag

Vrouw lucht hart: 'Ik wordt gehaat maar mijn tattoos versterken me'

Vrouw lucht hart: ‘Mensen haten me, maar mijn tattoos versterken me’