in

Vrouw vertelt over haar open relatie: “Mijn transgender vriendin begon met mannen naar bed te gaan”

relatie
Beeld: YouTube

Summer en Lucy ontmoetten elkaar vijf jaar geleden op een online datingsite. Nadat ze meteen een klik hadden, maakten ze al snel hun relatie officieel. Naarmate de relatie serieuzer werd, begon Summer te praten over het idee van een open relatie vanwege haar angst om slechts één enkele partner te hebben.

Open relatie

Lucy stemde in met de open relatie, maar had in het begin moeite met jaloezie. Lucy had nog nooit een serieuze relatie gehad en was bezorgd over wat anderen zouden denken: “Ik was zenuwachtig om de open relatie aan te gaan, omdat non-monogamie niet de norm is in de meeste relaties.”

Een van de grootste aanpassingen aan de relatie dynamiek voor het stel is Summers beslissing om over te gaan naar een vrouw. Summer was sinds 2015 bezig met het verkennen van haar vrouwelijkheid en besloot in 2020 uiteindelijk om over te gaan. Summer was aanvankelijk zenuwachtig over hoe dit de relatie zou kunnen veranderen, maar Lucy is haar grootste steun geweest. “Het zien van Summers uiterlijk veranderen tijdens haar transitie is echt geweldig om te zien.”

Grootste factoren

Een van de grootste factoren in het recente datingleven van het stel is de aanpassing aan de sociale veranderingen van het daten als vrouw. “Het was alsof we van nul naar honderd gingen, van de ene kant van het dating-zwembad recht naar de andere kant, en moesten wennen aan de manier waarop vrouwen in dating worden behandeld.” De overgang heeft Summer ook de vrijheid gegeven om haar biseksualiteit te verkennen, en het stel is nu gelukkiger dan ooit tevoren. In de aflevering ontmoeten we Kyra, een langdurige vriendin van Lucy. Kyra heeft zich zorgen gemaakt over de geestelijke gezondheid van Lucy en de bedoelingen van Summer, en het stel is benieuwd of ze nog steeds hetzelfde voelt.

Bron: YouTube

kamers

Vrouw onthult waarom zij en haar vriend in aparte kamers slapen na geruchten over een scheiding

4 vrouwen

Man onthult: “Ik Heb 4 Vrouwen omdat ik niet kan stoppen met vreemdgaan”