in

Gigantische golf verpest bruiloftsreceptie in Hawaï

Beeld: Twitter @ KanielaIng

Het was vast wel eenieders droom om hun bruiloft te vieren op een strand in Hawaï. En dit koppel heeft hun droom tot realiteit gemaakt. Maar hun bruiloft werd jammer genoeg volledig weggespoeld nadat een gigantische golf door de receptie was geslagen.

De gigantische golf

De gasten genoten 17 juli van een ceremonie aan zee in het Hulihe’e Palace in Kailua-Kona, Hawaii, toen het water een beetje te woelig werd. Op beelden die op sociale media zijn gedeeld, zijn gasten te zien die een paar drankjes drinken en een praatje maken. Schijnbaar onbewust van de gigantische golf die recht op hen afkomt. Na enkele seconden beginnen enkelen zich om te draaien om naar de zee te kijken wanneer de golf dichter en dichter bij de kust komt. Enkele mensen proberen ongerust landinwaarts te gaan, maar de meesten blijven om te zien wat er gebeurt. En wat er gebeurt is dat het water over de muur stort, tafels en stoelen wegvaagt, evenals een flink aantal gasten onderweg.

Het incident

Sprekend met Khon2 over het incident, zei het pasgetrouwde stel Dillon en Riley Murphy dat niemand ernstig gewond was en dat het feest gewoon doorging. Het koppel zei: “We waren precies op het moment dat we een paar dingen moesten verplaatsen. En die grote muur kwam gewoon tevoorschijn. “Gelukkig zat er in geen van de containers eten.” Riley voegde eraan toe: “We hadden geen dansvloer, maar niemand leek het erg te vinden. Aan het einde van de avond waren we allemaal als dansend in de modder en het was geweldig.”

Schrijvend over de speciale dag, zei Riley dat zelfs de golven hun viering niet konden temperen. “Wat een dag geleden nog als een ramp zou zijn beschouwd. Veranderde in een prachtige vereniging van familie en vrienden die hielpen om onze receptie op de meest perfecte manier opnieuw in te richten.”

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @ KanielaIng

Vrouw die teveel at moet dubbel betalen bij ‘all you can eat’ restaurant

Man steelt plant uit voortuin en werd gedwongen deze terug te geven