in

Restaurant wil klant aanklagen voor het geven van $3.000 fooi aan serveerster

fooi
Beeld: Pexels

Een fooi van $3.000 voor een serveerster in Scranton, Pennsylvania, leek aanvankelijk een droom die uitkwam, maar het werd al snel zuur.

Aanklagen voor fooi

Vorig jaar stond Alfredo’s Cafe serveerster Mariana Lambert versteld toen ze zag dat er duizenden dollars aan service waren toegevoegd aan een rekening van $13, maar het werd al snel zuur toen de fooigever het geld terug vroeg. Na een verhitte discussie tussen het restaurant en de klant op sociale media, besloot Alfredo’s het restaurant voor de rechter te slepen. Volgens Best Life waren de managers aanvankelijk achterdochtig toen Eric Smith een fooi gaf alsof er geen morgen was, ondanks dat hij alleen een stromboli bestelde. Maar de betaling van Smith ging door en Smith zei naar verluidt dat hij de betaling achterliet als onderdeel van een beweging op sociale media met de naam Tips for Jesus.

Lambert legde uit: “Het betekende echt veel voor me omdat iedereen dingen meemaakt. Het raakte echt mijn hart. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik ben nog steeds in shock.” De situatie nam echter een paar weken later een wending, volgens Alfredo’s Café manager Zachary Jacobson, die destijds uitlegde: “Iets meer dan een maand geleden ontvingen we iets in de mail dat Eric de rekening voor de fooi die hij had achtergelaten aanvocht.” Hij voegde eraan toe: “We dachten dat iemand iets goeds probeerde te doen. En nu zijn we, wat, drie maanden later? Niet eens, en er is niets. Er is niets om te laten zien op dit moment.”

Misverstand

Alfredo’s personeel hoopte dat het gewoon een groot misverstand was toen ze voor het eerst contact opnamen met Smith, nadat ze Lambert al de $3.000 hadden betaald, die het restaurant uiteindelijk verloor. Hoewel Alfredo’s met Smith begon te communiceren via Facebook, zei het restaurant dat het geen berichten meer terugstuurde en dat het van plan was om hem voor de rechter te dagen. “Het is nu gewoon een beetje vervelend. Het veroorzaakt een hoop onzin en drama,” zei Jacobson.

“Helaas moesten we een aanklacht indienen bij de magistraat omdat we nu geen geld meer hebben. En hij zei dat we hem moesten aanklagen, dus dat is wat we uiteindelijk gaan doen, denk ik.” Hij voegde eraan toe dat hij hoopt dat Alfredo’s in de rechtszaal als winnaar uit de bus komt, maar merkte op dat wat er ook gebeurt, de situatie voorgoed bezoedeld is. “Ik hoop dat hij zijn daden bekent en naar voren komt en dit betaalt, want je had dit niet moeten doen als dit het eindresultaat was,” zei hij. Op het moment van schrijven is er nog geen update over de rechtszaak die Alfredo heeft aangespannen.

Bron: Unilad

kettingzaag

Schokkend moment waarop razende werkman met kettingzaag naar dak gaat en beweert dat ‘bewoner hem niet had betaald’

draaien

Man die $2 miljoen per jaar uitgeeft om zijn biologische leeftijd terug te draaien, legt uit waarom hij elke dag meer dan 100 pillen slikt