in

Vrouw die vreemdgaande echtgenoot en minnares aanreed ontloopt gevangenisstraf

minnares

Een vrouw die haar man en zijn minnares aanreed nadat ze hen betrapte op vreemdgaan, heeft de gevangenis vermeden nadat ze schuldig pleitte.

Minnares

In maart 2021 vond Christie Lee Kennedy haar man David Larkin zoenend met een andere vrouw, Zowie Noring, en reed met haar auto op hen in. Een rechtbank kreeg te horen dat ze hem had opgespoord met behulp van de Find My Phone app nadat hij tegen haar had gezegd dat hij hun kinderen ging ophalen van de crèche. Kennedy zei dat ze haar man en de andere vrouw zag ‘kussen en knuffelen’ en versnelde toen ze naar hen toe reed voordat ze op haar remmen trapte.

Ze raakte hen beiden met haar auto, stapte vervolgens uit en sloeg Noring in het gezicht terwijl ze haar een “dikke moll” en een “slet” noemde voordat ze weer in haar auto stapte en verder de straat in reed. Noring stapte in haar auto en reed weg, terwijl Kennedy te voet terugkeerde om tegen haar man te schreeuwen en met hem wachtte tot een ambulance en de politie arriveerden. Beelden van de botsing die het moment van het incident toonden, werden aan de jury getoond tijdens Kennedy’s proces en werden later door 9News verkregen.

Het proces

Tijdens haar proces pleitte Kennedy schuldig aan gevaarlijk gebruik van een motorvoertuig. Terwijl een jury haar niet schuldig bevond op twee punten van kwaadwillig handelen met de bedoeling haar uit te schakelen. De jury kon geen unaniem of meerderheidsoordeel vellen over twee aanklachten van mishandeling met lichamelijk letsel tot gevolg. En twee aanklachten van mishandeling met lichamelijk letsel werden tegen haar ingetrokken.

Kennedy had aan het begin van haar proces ook schuldig gepleit aan gewone mishandeling voor het slaan van Noring in het gezicht. Ze gaat echter niet naar de gevangenis, want hoewel de aanklagers van de kroon betoogden dat ze drie jaar gevangenisstraf zou moeten krijgen, werd ze in plaats daarvan veroordeeld tot negen maanden achter de tralies. Dat betekent dat ze de gevangenis zal vermijden als ze niet nog meer problemen met de wet krijgt. De moeder van twee kinderen moest binnen twee weken 5.000 dollar betalen aan haar ex-man en Noring, anders kon ze een maand gevangenisstraf krijgen.Ze heeft ook een rijverbod van negen maanden gekregen.

huwelijkstoespraak

Bruidegom onthult in huwelijkstoespraak dat nieuwe vrouw hem bedroog met zijn getuige

School laat studenten telefoons inleveren ter voorbereiding van examens