in

WTFWTF LOLLOL

Man die €10 miljoen bij loterij won wenste dat hij nooit had gewonnen

Beeld: Facebook @nzherald.co.nz

Je kunt geen geluk kopen met €10 miljoen, maar je kunt heel veel dingen mee kopen. En sommigen zullen misschien zeggen dat het hetzelfde is. Maar een man die net dat bedrag in de loterij heeft gewonnen, zou willen dat hij nooit had gewonnen.

Ontslag genomen na gewonnen loterij

Mark Lipsham beleefde zijn geluksdag in 2017, toen zijn nummers verschenen op de Powerball in Auckland, Nieuw-Zeeland. In de weken voorafgaand aan zijn winst begon hij getallen te dromen die hij opschreef en gebruikte toen hij een lot kocht voor de loterij.

Nadat hij had gewonnen, stopte de toen 53-jarige de volgende dag met zijn rol als vrachtwagenchauffeur, zich niet bewust van de innerlijke strijd waarmee hij te maken zou krijgen. Mark zei tegen news.com.au: “Ik vond dat heel moeilijk en het leidde me naar een plaats van problemen. Problemen met mezelf, omdat ik niet opereerde zoals ik altijd opereerde.”

Depressie

Hij herinnerde zich hoe hij in een staat van ‘depressie, stress en frustratie’ terechtkwam toen anderen hand-outs van de lottowinnaar begonnen te verwachten. Ondanks het winnen van de enorme som, bleef Mark in zijn bescheiden huis wonen en koos hij ervoor om geen spontane grote aankopen met het geld te doen. Terwijl hij zich zorgen maakte over hoe hij met dat bedrag om moest gaan.

Twee jaar na zijn epische overwinning werd de vader van twee kinderen door een buurman voorgesteld aan iemand die ‘blijkbaar wist van geld’. De persoon bracht hem € 60.000 in rekening om hem te coachen op zijn gezondheid, relaties, juridische zaken en financiën. Na een paar maanden met zijn dochters te hebben gereisd, verklaarde de adviseur dat de aankopen onderhevig waren aan vertragingen en weigerde hij met Mark te praten. Mark verbrak toen zijn professionele relatie met zijn assistent en realiseerde zich dat zijn banksaldo was gedropt tot slechts € 6,2 miljoen. Hij vertelde de New Zealand Herald: “Uiteindelijk hielp het echt helemaal niet. Ik werd echt opgelicht en had behoorlijk veel geld.” Het voormalige militair personeel lanceerde een juridische strijd in een poging de 1,5 miljoen euro terug te krijgen die de adviseur hem naar verluidt had opgelicht.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @nzherald.co.nz

Peuter verandert time-out in schattig dansfeestje

Jongen komt te laat thuis na avondje stappen: legt hilarische boodschap vast op deurbel camera voor mama