in

Vrouw bedriegt toekomstige echtgenoot met acht mannen: ‘Man slaat in stijl terug!’

Vrouw bedriegt toekomstige echtgenoot met acht mannen: 'Man slaat in stijl terug!'
Beeld: Pexels

Een vrouw heeft haar toekomstige echtgenoot enorm pijn gedaan voorafgaand aan hun huwelijk. Zij heeft hem namelijk bedrogen met acht mannen. Wat ze niet wist, is dat de man het haar betaald zou zetten op een stijlvolle manier. Het verhaal werd gedeeld in de welbekende reality show genaamd ‘The Graham Norton Show’.

Met acht mannen bedrogen

Zoals eerder aangegeven heeft de vrouw haar toekomstige man op zijn zere plek geraakt. In normale gevallen wordt zo een relatie per direct stop gezet, maar de man zou voor een andere ‘oplossing’ kiezen. De man zou ervoor zorgen dat de vrouw ook zou voelen wat hij gevoeld heeft. De stand van zaken zou hij op een opmerkelijk bijeenkomst gelijk trekken: op hun huwelijksdag! De man heeft ervoor gezorgd dat zijn plan uitgevoerd zou worden volgend een draaiboek van top formaat. Naderhand bekeken heeft hij daadwerkelijk ervoor gezorgd dat de vrouw haar verdiende loon gekregen heeft. Zonder meer kan er gesteld worden dat de vrouw nu echt spijt heeft van wat hij de man aangedaan heeft. Maar een bekende slagzin geeft aan dat spijt late kennis is. Dat is precies het geval geweest bij de vrouw.

Beeld: Pexels

Man slaat terug in stijl

Toen de man erachter kwam dat zijn toekomstige vrouw hem bedrogen had, beraamde hij een plan. Een toneelstuk tijdens de receptie was deel en onderdeel van het plan van de man. Dit zou hij doen na de ceremonie tijdens de lunch. De bruidegom vroeg alle gasten op het huwelijksfeest op te staan en hun bord die ze op tafel hadden om te draaien. Degenen die een kleine rode stip zag, moest blijven staan. Nadat iedereen weer op hun plek is gaan zitten, bleven uiteindelijk acht mensen staan. Deze acht mensen waren dezelfde acht minnaars van de vrouw. Hij beëindigde het huwelijksfeest door het volgende te zeggen: “Dames en heren, kijk alstublieft naar de mannen die niet zijn gaan zitten: ze zijn allemaal de minnaars van mijn vrouw geweest sinds we samen zijn. Nu ga ik vragen om het huwelijk nietig te verklaren”.

Bron: curioctopus.nl

Jonge moeder met 11 kinderen wil nog 100 om werelds grootste gezin te hebben!

Jonge moeder met 11 kinderen wil nog 100 om werelds grootste gezin te hebben!

Langste tong

20-jarige heeft ’s werelds langste tong: “mannen zijn jaloers op haar vriendje”