in

Vrouw geeft toe dat ze drie jaar lang de “aubergine’ van haar partner heeft schoongemaakt

drie jaar lang

Een vrouw heeft op schokkende wijze toegegeven dat het haar ‘werk’ was om drie jaar lang elke week de penis van haar partner schoon te maken met een Q-tip.

Drie jaar lang

De vrouw belde naar Triple J’s The Hook Up en vertelde gastheren Dee Salmin en Pip Rasmussen dat de penis van haar partner al meer dan 20 jaar niet goed was schoongemaakt. Ik moest de penis van mijn partner drie jaar lang schoonmaken,” zei ze dinsdag. De voorhuid van zijn penis kwam niet helemaal terug. We waren naar de dokter geweest en ze konden er niets aan doen. Hij werd heel grappig van dat soort situaties, zoals het aanraken van zijn penis en dat soort dingen. Dus moest ik glijmiddel en een Q-tip gebruiken om 20 jaar opeenhoping schoon te maken.’ De twee presentatoren bleven geschokt achter en Rasmussen greep vol ongeloof met haar handen naar haar gezicht. Het radiostation omschreef wat er schoongemaakt moest worden in grove bewoordingen als de ‘d***-kaaslading’ van de man.

Rasmussen en haar medepresentatrice vroegen zich meteen af waarom de vrouw belast was met het verzorgen van de geslachtsdelen van haar vriend. “Waarom zou hij het zelf niet doen? vroeg Salmin. Rasmussen volgde: ‘Waarom was hij er zo fobisch voor?’ De hele situatie van zijn penis maakte hem bang – hij wilde op dat moment niet masturberen, zo erg was het,” antwoordde de vrouw. Dus het werd drie jaar lang aan mij overgelaten om het schoon te maken. Ik weet niet waarom ik het onderhield. Een verblufte Salmin stapte terug van de microfoon. ‘Ik probeer nog steeds te verwerken dat dit een taak was in je relatie, om de voorhuid van je vriend schoon te maken,’ zei ze. Met een Q-tip, elke week, drie jaar lang.

Beelden van het segment

Beelden van het segment werden gedeeld op Instagram waar gebruikers van sociale media ontzet achterbleven. Schreeuwen, huilen, overgeven,’ schreef er een. ‘Kerels, voor het geval het nog niet duidelijk was, het is niet de verantwoordelijkheid van je partner om je hygiëne voor je te verzorgen. Word volwassen – leer voor je eigen piemel te zorgen of laat je besnijden,’ zei een ander. Dit is afschuwelijk. Wat bedoel je met 20 jaar van opbouw! Heeft hij niet gedoucht? Wat de f**k! Moet meer weten, maar wil veel minder weten,’ schreef een derde. ‘Wat dacht je van een douche en zeep en hij maakt het schoon! Wat een absoluut kind,’ reageerde een ander. ‘Deze kerel had een relatie van drie jaar en ik kan niet eens een date krijgen,’ zei een vijfde.

Bron: Dailymail

luidruchtige kinderen

Vader wordt beboet voor zijn luidruchtige kinderen

2 baarmoeder en 2 schaamspleten

Vrouw is geboren met twee baarmoeders en twee schaamspleten