in

Kind bedekt de hele keuken van zijn ouders met Nutella in werkelijk gruwelijke scènes

keuken
Beeld: TikTok

Een TikToker is viral gegaan nadat hij om onbegrijpelijke redenen zo’n beetje elk oppervlak van de keuken van zijn ouders met Nutella had ingesmeerd.

Keuken bedekt met Nutella

TikToker @kaihspeakup besloot om de een of andere reden om meerdere potten met het bruine spul te besmeren op elke plek waar ze bij konden. Aan de andere kant hebben ze in ieder geval wel huishoudfolie over veel oppervlakken gelegd, zodat het opruimen van al die Nutella een beetje makkelijker werd. Hoeveel potten er nodig zijn om zo’n beetje de hele kamer, de werkbladen en zelfs de apparaten te verven, is niet bevestigd, maar ze stonden opgestapeld in de gootsteen, dus bij een ruwe schatting denken we ‘veel’. Deze dramatische herinrichting heeft mensen echt verbijsterd, verbijsterd, verbijsterd en eigenlijk elk ander woord voor verward dat in ons lexicon bestaat.

De meeste mensen zouden het nooit in hun hoofd halen om Nutella over de muren van de keuken van hun ouders te smeren, laat staan dat ze er genoeg van zouden krijgen om vrijwel elk oppervlak met Nutella te beschilderen. Veel mensen die de TikTok zagen, die sindsdien viraal is gegaan, waren verbijsterd over de enorme hoeveelheid broodbeleg die verloren leek te zijn gegaan. Velen klaagden dat er ‘zoveel Nutella verspild was’ bij de TikTok-stunt, terwijl één persoon opmerkte dat ‘ik dat allemaal wel had kunnen opeten’ en zei dat ze het broodbeleg hadden moeten krijgen. Anderen wilden zien wat de reactie van de ouders was geweest, maar die video is nog niet geplaatst, dus het is aan onze collectieve verbeelding om ons af te vragen hoe iemand zou reageren als hun keuken bedekt zou zijn met een laag hazelnootpasta.

@kaihspeakup

See im not CrAzY, just crazy.

♬ Paint The Town Red – Doja Cat

Geluksdag

Iemand anders zei dat het een ‘geluksdag’ was voor mieren in de buurt, en het interieur van een kamer bedekken met Nutella is zeker een manier om de aandacht te trekken van alles wat op zoek is naar een snack. Nog meer mensen stelden de simpele vraag ‘waarom’, maar tot nu toe is er nog geen officieel antwoord gekomen over het motief achter deze schijnbare waanzin, maar als het plan van de TikToker was om veel views op de site te krijgen, dan is het gelukt.

Alsof dat nog niet genoeg was, vulde hij in zijn volgende video de kasten in de keuken met zakken bonen die er bij het openen uitgoten. We weten niet wat die arme keuken heeft gedaan om zo’n behandeling te verdienen of hoeveel moeite het kost om deze straf uit te voeren, maar we vragen ons nu al af wat de volgende grap zal zijn. LADbible heeft contact opgenomen met de TikToker in een poging erachter te komen waarom ze in hemelsnaam de keuken van hun ouders met Nutella hebben bedekt, want op dit punt willen we gewoon weten wat er in die hersenpan omgaat.

Bron: Ladbible

olifanten

Olifanten nemen wraak op jager nadat een van hun kudde is doodgeschoten

dagelijks worsteling

Man die op cruiseschip woont, zegt dat hij duizenden euro’s bespaart maar dagelijks worstelt