in

WTFWTF

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar: ‘Het is een fenomeen genaamd ‘genetische seksuele aantrekkingskracht!’

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar: 'Het is een fenomeen genaamd 'genetische seksuele aantrekkingskracht!'
Afbeelding: Screenshots YouTube kanaal 60 Minutes Australia

Een vader en een dochter hebben een relatie met elkaar. De relatie tussen de twee wordt neergezet als een genetische seksuele aantrekkingskracht. Sommige mensen denken al luid op na wat zo mis is aan een relatie tussen een vader en een dochter. Het antwoord hierop is simpel: het gaat hier om een liefdesrelatie en dat is niet normaal.

Vader en dochter hebben een relatie met elkaar!

John Deaves en zijn dochter Jenny, uit Australië, begonnen hun relatie in 2000. Hoewel Jenny eerder van John was vervreemd en hem daarvoor drie keer had ontmoet, kwamen ze weer bij elkaar en veranderde hun relatie in een affaire. John was destijds getrouwd met zijn derde vrouw Dorothy, terwijl Jenny ook getrouwd was en drie kinderen had. In een gesprek met de Australian Associated Press zei Dorothy: “Toen ze hier terugkwamen, vertelde hij me dat het de beste seks was die hij ooit had gehad. ‘Als je dat geen degradatie noemt, dan weet ik het ook niet meer. Het was mijn tweede huwelijk, en je hebt het gevoel …je krijgt een heel slecht beeld over jezelf.”

https://youtu.be/GnQDS_jCoh0
Beeld: YouTube @ 60 Minutes Australia

Genetische seksuele aantrekkingskracht

Genetische seksuele aantrekkingskracht treedt op wanneer een sterke seksuele aantrekkingskracht ontstaat tussen familieleden die elkaar ontmoeten als volwassenen. In een video gaf Jenny het moment aan toen haar gevoelens voor John veranderde. “Nadat ik daar een aantal dagen was geweest, begon ik te merken dat mijn gevoelens veranderde en dat ik hem zag als een man, als een persoon, als iemand die lief en zorgzaam was, die, ja, ik keek naar hem en zei zoiets als ‘Oh, hij is niet zo slecht’, ‘. Dorothy zei dat ze samen met de moeder van Jenny probeerde om de twee uit elkaar te halen.

Bron: ladbible.com

Man die € 21636.11 uitgaf om op een wolf te lijken wil gewoon vrij zijn van menselijke relaties!

Man die € 21636.11 uitgaf om op een wolf te lijken, wil gewoon vrij zijn van menselijke relaties!

strand foto

Schokkend detail op foto van strand in Melbourne zorgt voor grote onrust