in

Jongen raakt in paniek nadat hij vast komt te zitten in bizarre nieuwe laarzen die bijna € 350 kosten

bizarre nieuwe laarzen

We zijn allemaal wel eens slachtoffer geweest van de laatste modegril. We denken hierbij aan het beruchte Topman Rihanna t-shirt dat iedereen in 2012 leek te bezitten. Maar vandaag, in 2023, hebben bepaalde schoenen keuzes blijkbaar meer schaamte veroorzaakt dan zelfs die Kanye West geïnspireerde zonnebril. Zoals de laarzen die een jongen deze week ontdekte.

Bizarre nieuwe laarzen


Nadat modehuis MSCHF onlangs de aanstaande release van hun Big Red Boots aankondigde, ging het cartooneske item viral. Met velen die wanhopig op zoek waren naar een paar van de (€ 350) stompers. Maar na het passen van de kledingstukken – die geïnspireerd zijn op de iconische stripfiguur Astro Boy in de Bowery Showroom in New York, werd TikTok gebruiker @lilap3 een beetje rood aangelopen nadat hij ze aan zijn voeten had laten vastzitten. In de video is te zien hoe de man op de winkelvloer ligt en zijn kuit vasthoudt. Terwijl zijn vriend verwoed probeert om de laarzen van zijn been te trekken.

Ze zitten zelfs zo vast dat hij over de grond wordt getrokken terwijl zijn vriend wanhopig probeert het paar van zijn voeten te trekken. Op een gegeven moment grijpen twee maten elk een been om de controversiële schoenen los te rukken. De grappige clip is al 4,2 miljoen keer bekeken en heeft 96,6k likes gekregen, omdat mede-TikTokers het hele debacle hilarisch vonden.

@brokemagazine Replying to @burner so y’all can witness the removal of mschf’s big red boots in real time 💀👹 #mschf #mschfboots #mschfboot #astroboyboots #edgyfashion #fashiontiktok #fashiontok • • • edited by #brokemagazine ♬ original sound – lauren 🤠

Paniek

“Ik kan letterlijk zien waar de paniek toeslaat”, schreef een gebruiker. Terwijl een ander toevoegde: “Hij glijdt naar beneden, ik word er gek van.” Een derde vervolgde: “Ze vegen gewoon de vloer aan met bro.” De Big Red Boot wordt op 16 februari officieel uitgebracht door het in Brooklyn gevestigde kunstcollectief MSCHF.

Het merk staat bekend om zijn ongewone ontwerpen met alledaagse voorwerpen, zoals een eau de cologne die ruikt naar WD-40, ‘Eat The Rich Popsicles’ in de vorm van iconische plutocraten en ‘Jesus Shoes’ met heilig water uit de Jordaan in de zolen. Gelukkig zijn de Big Red Boots, ondanks hun kleur, vrij van lichaamsvloeistoffen. En het verhaal van @lilap3 heeft een happy end, want hij wordt uiteindelijk bevrijd uit zijn schoenen gevangenis. Maar we wedden dat hij in de toekomst wel twee keer nadenkt over schoenen kopen in de winkel…

Bron: Ladbible

mediteren met baarmoeder

Vrouw mediteert met haar baarmoeder en dit heeft een positief effect tussen de lakens’

Politieagente die met 6 collega’s vreemdging krijgt bizar aanbod