in

Vrouw woedend: schoonmoeder verpest haar huwelijksreis

Beeld: YouTube @TLC Southeast Asia

Als je op je huwelijksreis gaat wil je graag alleen zijn met je partner zijn. Je verwacht helemaal niet dat je schoonmoeder meekomt op je huwelijksreis. Ja, het verhaal maakte deel uit van TLC’s show I Love A Muma’s Boy, wat gezien de naam waarschijnlijk geen verrassing zou moeten zijn.

Pakketdeal

Het begon allemaal toen Tracy (30) Brian (29) ontmoette op de universiteit. Hij was een basketballer en zij een cheerleader, en hoewel dit klinkt als het begin van een Blink 182-nummer, is het dat niet. Toch klikte het tussen de twee en terwijl Tracy bang was om Brian te vertellen over de zoon die ze op de middelbare school had gehad, omhelsde Brian hen allebei met open armen en zei: “Als zoon van een alleenstaande moeder gaf het me meer van een hoger niveau van respect voor Tracy.” Zoet toch? Nou, hier wordt het verhaal een beetje lastiger. Zie je, het stel is al tien jaar samen, ze hadden in die tijd nog een zoon en gaan eindelijk trouwen. Er is maar één addertje onder het gras, zoals Tracy uitlegt: “Brian is een beetje een pakketdeal.”

Huwelijksreis verpest

Uiteindelijk draaide de grote dag van Tracy en Brian rond en ging het goed, het paar leek gelukkiger dan ooit en kon niet wachten om naar Hawaii te vliegen. Totdat Brian aan Tracy’s beste vriend, Asia, vertelde dat hij zijn moeder uitnodigde. Ja, hij nodigde zijn moeder uit voor hun huwelijksreis. Natuurlijk haastte de bestie zich om het de bruid te vertellen en, zoals je je kunt voorstellen, ging het niet goed. Tracy bleef uitleggen dat ze op haar trouwdag al accommodatie voor zijn moeder had moeten regelen: “Dit is ongelooflijk, eerst moet ik mijn trouwdag delen, nu moet ik mijn huwelijksreis delen. Een deel van mij is bang dat ik de rest van mijn leven zal vechten voor Brain’s aandacht en geweldige momenten delen met zijn moeder. Brian moet het gewoon opzuigen en haar vertellen dat ze niet komt.’

Uiteindelijk kwam Jayne inderdaad op huwelijksreis. Jakkes. Hoewel haar officiële rol werd teruggebracht tot babysit-taken, terwijl de pasgetrouwden wat welverdiende tijd alleen hadden. Dat is totdat Jayne ontdekte dat het penthouse in het hotel een babysitservice had, dus zette ze de kinderen daar neer en ging naar de jacuzzi, waarbij ze Tracy en Brian onderbrak. Tracy vonkend om te zeggen: “Is Jayne nu serieus? Omdat dit echt rafelig is wat ze doet, hier gewoon komen opdagen en een willekeurige oppas regelen met de kinderen.” Het is veilig om te zeggen dat het paar niet helemaal de huwelijksreis heeft gehad die ze hadden verwacht, maar het lijkt erop dat Jayne een geweldige tijd heeft gehad.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @TLC Southeast Asia

Man die olie in zijn spieren injecteert is niet van plan te stoppen

Man die olie in zijn spieren injecteert is niet van plan te stoppen

Man neemt een TikTok op van zijn vrouw op het strand....en meer!

Man neemt een TikTok video op van zijn vrouw op het strand….en nog veel meer!