in

WTFWTF LOLLOL

Men is sprakeloos van de onherkenbare plastische chirurgie van deze 4 mensen

Tegenwoordig kijkt niemand meer op van een lipfiller of botox behandeling, maar wat de volgende 4 mensen deden liet mensen sprakeloos achter.

‘Grootste wangen’

Anastasia Pokreshchuk uit Oekraïne, heeft meer dan 1.500 Euro uitgegeven aan fillers en andere cosmetische procedures, om haar wangen te transformeren in de grootste ter wereld. Ik begrijp dat ze er raar uitzien voor andere mensen, maar dat vind ik niet erg,” zegt Anastasia. Het model zegt dat de fillers haar zelfvertrouwen hebben vergroot en voegde eraan toe: “Ik schaamde me voor alles; mijn stem, mijn uiterlijk. Het was heel hard werken. Ik dacht dat ik vroeger lelijk was.”

Op haar 26e onderging Anastasia haar eerste cosmetische procedure en heeft inmiddels, kronen, borstimplantaten en botox in haar gezicht. Zelf zegt Anastasia verliefd te zijn op haar extreme look, ook al krijgt zij regelmatig te maken met mensen die geschokt reageren op haar gigantische wangen. Maar volgens de 31-jarige ziet zij er nu exotischer uit en niet langer als een grijze muis.

‘Ik wil op een Koreaan lijken’

Oli London, een blanke Britse influencer, heeft naar eigen zeggen meer dan 32 plastische operaties gehad om meer op BTS-bandlid Park Ji-min te lijken. Oli, die zich voorheen identificeerde als een Koreaanse non-binaire, heeft door de jaren heen een tal van procedures ondergaan, waaronder oog chirurgie, een facelift, borstverkleining en meerdere neuscorrecties, om het uiterlijk van zijn favoriete idool na te bootsen. De obsessie heeft Oli ruim 134.000 Euro gekost.

Vooral de Aziatische gemeenschap reageerde geshockeerd en zei dat het gedrag van Oli zowel ‘obsessief’ als ‘verkeerd’ en ‘ongezond’ was, en beschuldigen hem van het toe-eigenen van de Aziatische cultuur. “Het begon allemaal toen ik in 2013 in Zuid-Korea woonde, ik raakte zo verliefd en geobsedeerd door de Koreaanse cultuur, de taal en de mensen” aldus Oli. Inmiddels heeft Oli er weer voor gekozen om als ‘blanke man’ door het leven te gaan.

‘Grootste zitvlak’

Natasha Crown heeft vijf BBL’s ondergaan in een poging om het grootste zitvlak wereld te hebben. De 27-jarige heeft ruim 140.000 Euro uitgegeven aan maar liefst 5 BBL’s en staat klaar om haar zesde procedure in te plannen. “Toen ik 20 jaar oud was, deed ik mijn eerste operatie, en binnenkort heb ik mijn zesde.” aldus Crown die ook een reeks andere cosmetische ingrepen heeft gedaan, waaronder borstimplantaten en lip fillers.

Haar achterste is echter haar favoriete deel van haar lichaam. “Ik hou gewoon van het gevoel van een groot achterste hebben. Dat is het beste gevoel, denk ik. Door mijn billen voel ik me sexy en voel ik me krachtig.” zegt Natasha. De Servisch-Zweedse zegt echter wel dat ze moeite heeft om liefde te vinden omdat mannen ‘bang’ zouden zijn voor haar achterste. Dit zal Natasha er in ieder geval niet van weerhouden om haar droom achterna te gaan. “Ik krijg ’s werelds grootste achterste. Dat is mijn doel en dat ga ik bereiken” aldus Natasha.

Van Ken naar Barbie

Jessica Alves, voorheen bekend als de ‘Human Ken Doll’, is tegenwoordig onherkenbaar na haar laatste cosmetische operatie. De 38-jarige Alves, heeft in de loop der jaren naar eigen zeggen miljoenen uitgegeven aan 90 operaties om haar uiterlijk te meerdere malen te transformeren. De meest ingrijpende ingrepen van Jessica waren onder meer een volledige facelift, hoofd verkleining en een stemverandering.

Alves kwam in 2020 publiekelijk uit de kast als transgender en onderging daarna een geslachtsaanpassende operatie. Inmiddels heeft zij ook haar wens uitgesproken om een baarmoedertransplantatie te ondergaan zodat ze zwanger kan worden. De Braziliaanse begon haar lichaam te transformeren toen ze 17 jaar oud was en streefde eerst het uiterlijk van een Ken pop achterna. “Ik heb mijn geboorteakte en paspoort veranderd, ik ben nu Jessica Alves. In mijn vorige leven was ik de menselijke ken-pop, en ik heb tien jaar met die bijnaam geleefd” aldus Jessica die zichzelf nu gevonden zegt te hebben.

Bron: YouTube

Beeld: Twitter: @mrfactsofficial & Instagram: @jessicaalvesuk, @londonol, @natasha_crown_official1

Vrouw verwijderd uit dierenpark na stomende liefdesaffaire met chimpansee

Partner doet haar verhaal: 'Ik ben 23 en hij 62, maar ik ben niet achter zijn geld'

Partner doet haar verhaal: ‘Ik ben 23 en hij 62, maar ik ben niet achter zijn geld’