in

Influencer mag niet in vliegtuig stappen vanwege kledingkeuze: “Je zocht aandacht en dat heb je bereikt”

kledingkeuze
Beeld: Instagram

Een Braziliaanse influencer kreeg afgelopen weekend te horen dat ze niet aan boord mocht van haar vlucht vanwege haar kledingkeuze. Wat voor verdeelde reacties zorgt op sociale media.

Verkeerde kledingkeuze

Kine-Chan wilde afgelopen weekend het vliegtuig nemen op de Braziliaanse luchthaven Navegantes, gekleed als het personage Rebecca uit de webanime-serie ‘Cyberpunk: Edgerunners’. Haar outfit bestond uit een zwarte bikini, een turkooizen pruik en zwarte sandalen.

Geen tijd te verliezen Op Instagram legt ze uit dat ze onderweg was naar een evenement en wist dat ze te laat zou komen, dus kleedde ze zich om om geen tijd te verspillen. Ze kreeg echter te horen dat ze niet mocht instappen vanwege haar outfit, zo vertelt ze.

Ze deelde enkele foto’s van het incident op Instagram, wat leidde tot gemengde reacties. Sommigen vinden het schandalig dat ze niet mocht instappen, terwijl anderen de beslissing van het luchthavenpersoneel begrijpen. Reacties variëren van “Schandalig dat ze je niet aan boord lieten” tot “Ik ben het eens met het luchthavenpersoneel. Dit is gewoon respectloos naar andere mensen toe” en “Je wilde duidelijk gewoon aandacht krijgen, en dat is je gelukt.”

Bron: Zita

galajurk

“Opzienbarende galajurk van fashionista doet vragen rijzen: “Waar is de Rest van de Kleding?””

zoom

Koppel trouwt via Zoom zonder ooit fysiek samen te zijn geweest