in

Supermarkt in Las Vegas geeft bezoekers de raarste ervaring van hun leven

Beeld: TikTok@ @roryeliza, @brotherofcolor

In de Amerikaanse stad Las Vegas is vorig jaar een supermarkt geopend waar de bezoekers een bijzonder artistieke en psychedelische ervaring krijgen, die ze niet snel zullen vergeten.

Interactieve kunst

Omega Mart in Las Vegas is een combinatie van entertainment en kunst, gecreΓ«erd door Meow Wolf. Een wandeling door de paden met speciale thema’s, tunnels en portalen geeft je al gauw het gevoel alsof je aan het “trippen” bent. Zo zijn er bijvoorbeeld avocado’s met ritsen, en andere producten die net echt lijken, maar toch een andere functie hebben. Volgens een van de oprichters is het de bedoeling dat bezoekers van de supermarkt een interactieve ervaring hebben als ze de winkel binnen stappen.

@roryeliza Was literally so cool!!! Wait till the end🀣🀣🀣 #omegamart #fyp #foryou ♬ original sound – πšπš˜πš›πš’πšŽπš•πš’πš£πšŠ β™›

Een magische plek in Las Vegas

Het winkelend publiek is al een tijdje razend enthousiast over Omega Mart en deelt hun ervaringen op TikTok. Van koelkasten die uitkomen in een doolhof, puzzels en een bar. Meow Wolf heeft hun best gedaan met het concept van een psychedelic trip nabootsen. “Eerlijk gezegd, absoluut de beste manier om het te doen. We waren absoluut onder de indruk en hadden zoveel plezier. Ik ben zo blij dat ze deze overal bouwen.” zei een van de bezoekers.

“Het geeft lokale artiesten de ruimte om helemaal uit hun dak te gaan en de mooiste koortsdroom te maken” gaf een ander aan. En een derde zei: “Ik ging naar die in Las Vegas zonder verwachtingen en had DE MEEST GEWELDIGE TIJD. Het is een magische plek.” Sommige bezoekers zeggen zelfs dat ze het liefst op de bijzondere plek willen wonen en zeker terug gaan omdat er oneindig veel te beleven valt. Zeker een aanrader als je Las Vegas of een van de andere steden waar de supermarkten zich bevinden wil bezoeken.

@brotherofcolor The coolest mart I’ve ever been too 😭πŸ”₯πŸ”₯ #fyp #foryou #xyzbca ♬ Horror atmosphere piano & SE. – Kohrogi

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @roryeliza, @brotherofcolor

Man neemt een TikTok op van zijn vrouw op het strand....en meer!

Man neemt een TikTok video op van zijn vrouw op het strand….en nog veel meer!

Buren ruzie eindigt met de ultieme wraak