in

Dame verdient een vet maandsalaris door mannen hun ‘fallus’ te beoordelen!

Dame verdient een vet maandsalaris door mannen hun 'fallus' te beoordelen!
Beeld: Instagram @teganleighgrey

Een dame die een account heeft op de adultsite OnlyFans, verdient een dik maandsalaris. Het enige wat ze moet doen is mannen hun ‘fallus’ beoordelen. Iedereen droomt ervan om te verdienen van dat ze leuk vinden. Een bekend uitgangspunt is dat als je doet waarvan je houdt, hoef je niet meer te werken. Aan de hand van de verdiensten van de vrouw, is het aannemelijk dat ze haar werk goed doet.

Verdient een vet maandsalaris

Tegan-Leigh Gray werkte naast haar universitaire studie fulltime in een bar en uiteindelijk had ze niet veel tijd of geld over. Dus in november vorig jaar besloot ze om OnlyFans eens te proberen, en nu haalt de 25-jarige € 1825.20 per maand op via de content-abonnementssite. Naast de gebruikelijke soort X-rated inhoud, biedt Tegan-Leigh ook een d**k rating-service. Ze stelde een prijslijst op en rekende € 10.95 aan voor een schriftelijke recensie, € 13.69 voor een audioreview en € 18.25 voor een topless videoreview. Ze heeft er nu 300 gedaan, en geen daarvan was een geschreven of audioreview. “Nu beoordeel ik penisfoto’s van mensen op verschillende factoren, waaronder: de penis zelf en hoe esthetisch de foto is”, legt ze uit aan Insider.

Beoordelen van mannen hun fallus

Maar hoewel je misschien zou denken dat klanten zouden hopen dat ze hun mannelijkheid zou vleien, zei Tegan-Leigh dat ongeveer 50 van de recensies voor klanten waren die haar hadden gevraagd hen te kleineren. Ze zei: “Als een klant een knik heeft, zal ik daar rekening mee houden. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld leuk om vernederd te worden en zeggen: ‘Zeg me dat het walgelijk is.’ Als klanten niet specifiek vragen om vernederd te worden, gaat ze er natuurlijk van uit dat ze een eerlijke beoordeling van hun mannelijkheid willen; haar beoordelingen kunnen echter niet zo eerlijk zijn, aangezien ze zei dat ze de neiging heeft niet lager te gaan dan 7,5.

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram @teganleighgrey

blunder op school

Moeder merkt op dat haar achterwerk zichtbaar is nadat ze haar kinderen naar school heeft gebracht

Werelds beroemdste 'schatjesjager' besteedde meer dan € 454770.00 om haarscherp eruit te zien

Werelds beroemdste ‘schatjes jager’ besteedde meer dan € 454770.00 om haarscherp eruit te zien