in

WTFWTF LOLLOL

Vader boekt per ongeluk super-klein huisje voor gezin van 4 met 2 honden

Een gezin van vier personen werd hysterisch achtergelaten, nadat ze bij hun vakantiehuis waren aangekomen. Ze ontdekten dat ze per ongeluk een klein huisje van 11 vierkante meter hadden geboekt. En hun reactie op de realisatie hiervan was echt lachwekkend.

Klein vakantie huisje

Vader JJ Keefe boekte de woning voor zijn gezin en hun twee honden. Terwijl ze naar Canton in New York reisden om hun zoon Aidan af te zetten op de universiteit. Maar ze realiseerden zich al snel dat hij een fout had gemaakt tijdens het boeken toen ze bij het huis in de Adirondacks, in het noorden van New York, aankwamen om het kleine blauwe huis te vinden. JJ’s dochter, Kylie (25), filmde hun reactie toen ze verrast waren door de grootte van het pand. Het zou beter geschikt kunnen zijn voor vier poppen dan voor vier volwassenen.

Kylie legde uit: “Mijn vader zag dat het voor vier personen was en het had ook een goedkope prijs. Dus boekte hij het zonder erbij na te denken.” Eerlijk gezegd zou ik heel veel geld betalen om vier mensen een weekend in deze blunder te zien doorbrengen.

Aangekomen

Nadat ze bij hun woning waren aangekomen, merkte het gezin uiteraard dat het een beetje kleiner was dan ze hadden verwacht. Het had een oppervlakte van slechts 114 vierkante meter beneden met een loft van 96 vierkante meter. Waarbij Kylie toegaf: “We lachten allemaal toen we binnenkwamen en de grootte van het huis zagen.”

Toen JJ de fout opmerkte, stopte hij Kylie en Aiden in een nabijgelegen hotel, maar enigszins indrukwekkend besloten hij en zijn vrouw daar te gaan slapen. “Mijn vader en stiefmoeder, Erika Keefe, verbleven in het kleine huis met de twee honden,” zei Kylie. “Ze zeiden dat het huis erg krap was, maar we hebben bijna de hele reis gelachen, dus het stoorde hen niet om daar te blijven.” Een heel klassieke vaderbeweging om het niet te laten verspillen nadat je er geld aan hebt uitgegeven.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SWNS

Mensen geschokt nadat een vrouw gespot is met een "super eng" beest!

Mensen geschokt nadat een vrouw gespot is met een “super eng” beest!

Vrouw werd meerdere keren gereanimeerd na ‘geprikt’ te zijn tijdens avondje stappen