in , ,

WTFWTF LOLLOL

Vrouw heeft haar vriend met wie ze al jaren samen is nog nooit gezoend

Beeld: TikTok @kaytin.oneall

Een vrouw heeft haar TikTok-volgers verbijsterd achtergelaten door te onthullen dat ze haar vriend nog nooit heeft gekust, ondanks ze al bijna twee jaar met elkaar zijn. Ja, dat is best wel moeilijk om te geloven of niet?

Nooit gekust

In een video die meer dan 3.000 reacties opleverde, onthulde Kaytlin O’Neall de ‘dingen die mensen hebben gezegd toen ze erachter kwamen dat ik en mijn vriend al bijna twee jaar niet hebben gekust’. Kaytlin deelde enkele van de meest voorkomende opmerkingen die ze krijgt over haar beslissing om haar vriend Drew niet te knuffelen, waaronder: “Echt waar?”, “Dat vereist enige zelfbeheersing” en “Weet je dat je gewoon kunt zoenen? Het is niet het einde van de wereld.” Kaytlin’s vriend legde in een aparte TikTok-video uit dat ze eerst beste vrienden waren van elkaar die vervolgens verliefd werden. “Dus alles wat we doen is om te beschermen en uit te kijken naar meer in de toekomst”, zei hij. “Ik wil met elke vezel in mijn wezen met dit meisje trouwen, geloof me.”

@kaytlin.oneall Don’t forget the, “come on DO IT!!”#boyfriend #bff #foryou #PrimeDayDreamDeals #summer #love #boundaries #realationship #girlfriend ♬ original sound – KyleAndJackieo

Keuze om niet te zoenen

Kaytlin, die onlangs van de middelbare school afstudeerde, heeft het ook over haar en Drews keuze om niet te zoenen in een aparte clip, en legt uit dat ze na ‘weken’ van gebed tot de beslissing was gekomen. De tiener legde uit: “Een jaar voordat hij en ik begonnen te daten, bad ik echt tot de heer. Ik had zoiets van: ‘God, wat wil ik doen met al deze kleine details?’ Zoenen was er een van. Ik had zoiets van: ‘Wil ik kussen? Wil ik niet kussen?’

“Ik kwam uiteindelijk terecht op: ‘Ik wil niet zoenen, want dat wilde ik bewaren voor mijn toekomstige echtgenoot’.” Ze concludeerde: “Vlak voordat ik en Drew begonnen te daten, zou ik een gesprek met hem hebben, en ik was er een beetje nerveus over omdat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft. “Dus ik vertelde hem dat ik niet wilde zoenen tot het huwelijk en hij was er zo ontvankelijk voor. Hij zei zelfs tegen me: ‘Dat wilde ik ook zeggen’.”

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @kaytin.oneall

Dit zijn mensen die spijt zullen hebben van hun wenkbrauwen

Moeder laat zoon lijken op Mr. Burns: kapsel is vreselijk verkeerd gegaan