in ,

LOLLOL WTFWTF

Bestuurder die asociaal gedrag vertoont in het verkeer wordt afgestraft

Bestuurder die asociaal gedrag vertoont in het verkeer wordt afgestraft
Beeld: YouTube @Switch Off

Een bestuurder vertoonde om tot nog toe onduidelijke redenen asociaal gedrag in het verkeer. Aan de hand van beelden lijkt het veel erop dat hij in aanvaring is gekomen met een andere bestuurder. Hij begon allerlei verwensingen te doen en was er ook niet vies voor om zijn middenvinger omhoog te doen. Maar op een gegeven wordt hij in zijn eigen vet gebakken.

Asociaal gedrag

De video toont een bestuurder die zich haast om een andere auto bij te benen. Op het moment dat hij op gelijke hoogte komt, slingert hij met allerlei vervelende termen. Het is vrij duidelijk dat hij geïrriteerd en in alle staten is. Op een gegeven moment wil hij graag vastleggen wie hij aan het uitschelden is en neemt zijn mobiele telefoon tevoorschijn. Naderhand zou blijken dat precies dit zijn nekslag zou zijn, omdat er iets opmerkelijks daarna gebeurde waarvan hij spijt zou krijgen.

Gedrag afgestraft

Op het moment dat hij zijn telefoon pakt om te filmen, raakt hij deze kwijt. Dit komt omdat hij zijn telefoon niet stevig genoeg vast houdt waardoor het door de harde wind uit zijn hand gerukt wordt. Het was een moment waarbij hij zichzelf in verlegenheid heeft gebracht, maar aan de ander kant kreeg hij wat hij verdiende.

YouTube @: Switch Off

Gevaar voor het verkeer

Het is nooit een goed idee om je zo te laten gaan in het verkeer. Doordat de man druk was te schelden, was hij niet helemaal geconcentreerd op het verkeer. Alhoewel er geen ongelukken zich hebben voorgedaan, bestond de kans dat dat wel zou kunnen gebeuren. De man bracht door zijn actie de veiligheid van de verkeersdeelnemers in gevaar. Gelukkig heeft de man in dit geval alleen zijn mobiel kwijt.

Bron: mancho.be

Vrouw trouwt met topless ober die ze voor haar echtscheidingsfeestje had geboekt

Vrouw trouwt met topless ober die ze voor haar echtscheidingsfeestje had geboekt

Vrouw neemt wraak en gooit as van echtgenoot in de vuilnisbak