in ,

Baas laat scheten in het midden van een belangrijke vergadering

Beeld: YouTube @Farahmanar

We laten allemaal een scheet achter of we het nu willen toegeven of niet. Terwijl de meesten van ons het privé doen, laat je het soms per ongeluk in het openbaar uit. Niets om je voor te schamen; het gebeurt. Maar een enorme scheet laten in het midden van een belangrijke vergadering hebben we vast nooit gedaan of wel?

Scheet tegenhouden

Het kan heel moeilijk zijn om een ​​scheet tegen te houden. Je voelt het gas naar binnen bewegen en er is geen andere manier dan naar buiten. Om de een of andere vreemde reden gebeurt het vaak op de verkeerde momenten. Zoals werkvergaderingen of diners. Dan moet je proberen weg te sluipen om van je gas probleem af te komen.

Het kan zowel onvolwassen als kinderachtig lijken om te lachen om scheten, maar soms zijn ze inderdaad grappig. Je kunt niet altijd serieus door het leven gaan. Het is belangrijk om plezier te hebben. De meesten van ons hebben waarschijnlijk de behoefte ervaren om op de verkeerde plaats en op het verkeerde moment een grote scheet te laten. Het kan op een datum zijn om de schoonfamilie voor de eerste keer te ontmoeten. Natuurlijk wil je dat niet, maar het is een hele strijd om het binnen te houden.

Scheet tijdens een vergadering

Een clip over dit onderwerp heeft meer dan 24 miljoen mensen online doen giechelen. Het komt van een bewakingscamera die een stadsvergadering filmt. Het is waarschijnlijk een bijeenkomst binnen een grote organisatie. Iedereen die vooraan zit, is een andere manager en heeft een microfoon voor zich, die erg duur is en elk geluid kan opvangen.

Plotseling, wanneer niemand het verwacht, laat iemand een grote scheet, die dankzij de microfoons duidelijk over de hele zaal te horen is. Iedereen vindt het ineens heel moeilijk om een ​​strak gezicht te houden. De vrouw probeert echter haar toespraak voort te zetten, maar moet haar microfoon wegdraaien om te stoppen met lachen. Het is allemaal hilarisch en hun lach is aanstekelijk. Ik kan begrijpen waarom het moeilijk is om te stoppen met lachen als zoiets gebeurt!

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @ Farahmanar

Mensen geschokkeerd van slak die spaghetti eet

Vrouw doodsbang na vinden van 18 schorpioenen in koffer na vakantie