in ,

Brandweerlieden redden dronken student die vastzit in droger

Ben jij ooit zo dronken geweest? Ja, zo dronken dat je gered moest worden door brandweerlieden toen omdat je vast kwam te zitten in een droger. Dit overkwam de 21-jarige studente Rosie van de Hull University.

Vastzitten in een droger

De studenten uit Yorkshire in het Verenigd Koninkrijk verveelden zich tijdens de Covid-19-lockdown, ze hadden namelijk een paar flessen Zinfandel-wijn gedronken en honing tequila shots en daagde hun vriendin uit om in een droger te kruipen. Wat totaal geen goed idee bleek te zijn. Ze vertelde aan het persbureau van haar universiteit: “Pas toen ik met mijn beide heupen naar binnen draaide en mijn benen gekruist achter me hield, besefte ik dat ik er niet meer uit kon.” Ik ben een beetje dramatisch, dus ik dacht eerst dat het niet zo erg was en mijn huisgenoten maakten me aan het lachen. Toen ik besefte dat ik mijn benen niet kon spreiden en mijn heupen vastzaten, werd ik een beetje ongerust. Vooral toen ik mezelf probeerde te bevrijden, kantelde de droger naar voren en kon ik mezelf er niet uit krijgen. Mijn armen begonnen pijn te doen toen ik mezelf overeind probeerde te houden, en het was behoorlijk heet in de droger.” De resulterende Newsflare video van de onbesuisde kapriolen gaat nu viraal.

Eerste hulp

De eerste hulp moest worden ingeroepen en er waren drie brandweerlieden nodig om de aangeschoten studente te redden. Cole en haar team dachten: “Ze redden katten uit bomen, dus misschien kunnen ze studenten redden uit drogers” De geschokte studenten vertelden de lokale autoriteiten dat ze dachten dat er “geen kans” was dat ze zou passen, laat staan dat ze vast zou komen te zitten. Helaas is er in de videobeelden te zien hoe hulpverleners de gekronkelde studente al jankend uit het huishoudelijke apparaat trekken. “Ik zal het zeker niet opnieuw proberen”, vertelde Hull aan SWNS na het gênante incident. “Het was zeker niet een van mijn mooiste momenten. Ik zal deze uit mijn CV laten.”

Bron: Ladderzat/ Nypost

Beeld: Ladderzat

Dit zijn 6 feiten en fabels die je moet weten bij het doorslikken van de anticonceptiepil

Wetenschappelijk onderzoek: van limoncello krijg je de ergste katers