in ,

LOLLOL

Deze lesbienne’s raken voor het eerst een penis aan en dit zijn hun hilarische reacties

Een zak rozijnen’, ‘zachter dan ik dacht dat hij zou zijn’, ‘het is net speelklei’ – nou, penissen hebben net wat nieuwe bijvoeglijke naamwoorden gekregen! Een groep lesbiennes die nog nooit in hun leven een penis hadden aangeraakt, werd gevraagd hun handen langs het lichaam van een man te laten glijden en hun reacties waren hilarisch!

Experimenteren

Een groep lesbiennes heeft een nieuw inzicht gekregen in de mannelijke genitaliën, zoals alleen verse ogen, of in dit geval, verse handen, dat kunnen. Ze gingen naar een plek waar ze nog nooit geweest waren en raakten de penis van een kerel aan. Het experiment werd uitgevoerd voor een BriaAndChrissy video, en gaf een aantal van de beste penis beschrijvingen ooit. Waarschijnlijk de meest accurate is de simpele zin, “Het voelt als mijn vagina. Het is gewoon huid. “

Reacties van de dames

De reacties van de dames zijn behoorlijk spot-on en hilarisch. Ook de kerel die ze betasten is zo kalm over het hele gebeuren. Maar het belangrijkste is dat de video een positieve boodschap uitdraagt over het vieren van alle lichamen, ongeacht je persoonlijke voorkeur. We vragen ons namelijk af wanneer ze een tweede aflevering van deze video gaan maken waarin homo’s voor het eerst een vagina aanraken!

Bron: Mensxp & Thrillist

Beeld: YouTube

22 best celebrity dubbelgangers

22 best celebrity dubbelgangers

Man geloofde niet hoe pijnlijk een bevalling was totdat hij deze simulator probeerde