in

Nieuw filiaal Karens’ Diner geopend en de mishandeling is van een heel ander niveau

Beeld: Twitter @imjustbrum

Van tijd tot tijd genieten we allemaal van een goede maaltijd uit voor een aantal fijne dineren met een zekere mate van service die de ervaring des te aangenamer maakt. En Karen’s Diner heeft zijn zeer onwelkome deuren in Birmingham geopend en de ervaring die het biedt, is alles wat klanten zich kunnen voorstellen.

Onbeschoft personeel

Maar we kunnen wel stellen dat niet velen van ons het op prijs stellen dat het bedienend personeel ons uitscheldt met scheldwoorden en beledigingen. Maar een plek die prat gaat op onbeschoft personeel is Karen’s Diner, dat over de hele wereld een weloverwogen reputatie heeft opgebouwd door uitzonderlijk slechte service te verlenen.

De gerechten op de menukaart passen ook in het thema van de slechte service. En omvatten de ik wil de manager Karen zien en de afgekloven Karen ontbijtburgers. Er zijn restaurants in de verre oorden Auckland, Perth, Sydney en Melbourne, naast restaurants dichter bij huis in Sheffield, Manchester en nu ook in Birmingham.

Nieuw filiaal Karen’s Diner

Het restaurant opende zijn vestiging in Birmingham op vrijdag (2 september) en is gevestigd in het Grand Central-winkelcentrum van de stad. BirminghamLive meldt dat het restaurant eigenlijk van woensdag tot en met zondag open zou zijn, maar door de toenemende populariteit is het nu ook op dinsdag open.

Twitter-gebruiker @imjustbrum ging onlangs naar Birmingham om de ervaring van een klant in het nieuwe filiaal van de franchise te laten zien, en het is er niet een voor de zwakkeren van hart. Bij binnenkomst in het restaurant imiteerde een ober de klant, drukte een telefoon in zijn gezicht en zei: “Wij kunnen het ook D**khead, jij bent niet f**king speciaal!” De meest schokkende vorm van ‘ludiek’ misbruik vindt plaats wanneer een ober een klant een briefje overhandigt waarop staat: “Het beste deel van jou werd afgeveegd door een c*m rag.” En het is niet echt iets wat je wilt horen als je tegenover je ouders zit.

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @imjustbrum

Jongen die zijn hele gezicht tatoeëerde heeft nu spijt ervan

Jongen die zijn hele gezicht tatoeëerde, heeft nu spijt ervan

Dit zijn de meeste extreme lichaamsaanpassingen!