in ,

Mode: 18-jarige Sarah is gestopt met het epileren van haar wenkbrauwen

Mode: Sarah, 18, epileert wenkbrauwen niet meer!
Bron: Instagram @_sarahmarieclark_

Onze wenkbrauwen zijn een van de aspecten die meteen opvalt. Iedereen heeft hierbij de vrije keus om te bepalen hoe ze zich mooi willen voelen. In dat kader heeft de 18-jarige Sarah ervoor gekozen om te stoppen met het epileren van haar wenkbrauwen. Naar eigen zeggen heeft deze actie haar populairder dan ooit gemaakt.

Stoppen met epileren wenkbrauwen

Sarah Marie Clark is een Deens model en make-up artiest. Zij was gewend om haar wenkbrauwen elke week te epileren. Maar nadat haar moeder aangaf dat dit ongezond is, heeft ze besloten om hierin verandering te brengen volgens The Daily Mail. Sarah nam het besluit om helemaal te kappen met epileren. Haar vrienden vonden haar actie sceptisch. “Ik kan me nog heugen toen ik het nieuws met vrienden deelde, ze waren sceptisch omdat het een beetje raar was, maar ik weet dat ze eraan zijn gaan wennen.”

Ondanks de reacties van de vrienden van Sarah, besloot ze om haar wenkbrauwen te laten groeien en het bleek ook een succes te zijn. Ze wordt nu vaker gevraagd om te modelleren en steeds meer heren vragen haar voor een date. “Een heer stuurde me een bericht dat hij me graag zou willen ontmoeten en daten om mijn unibrow” “Ik denk dat dit aanstekelijk werkt op mannen en sturen me daarom berichtjes. Ik krijg een aantal date verzoekjes; Dick pics en flirt chats” zegt Sarah tegen The Sun.

Negatieve reacties

Het gaat niet alleen om het ophemelen. “Ik krijg ook te maken met sommige mensen die het minder vinden en de behoefte hebben om me te vertellen hoe afschuwelijk of hoe ik als een grap overkomt. Maar ik ben degene die lach, omdat ik hierdoor nieuwe kansen krijgt” zegt Sarah tegen The Sun. Volgens Sarah moeten mensen iets op basis van hun eigen wil handelen.

Bron: The laughclub

Bron: Instagram @_sarahmarieclark_

"Donkere alien" kan geen baan vinden vanwege extreem uiterlijk

“Donkere alien” kan geen baan vinden vanwege extreem uiterlijk

Optimaal van Netflix genieten: hier een paar tips

Dit zijn enkele tips om optimaal van Netflix te genieten