in

LOLLOL

Man klaagt bij zijn vrouw over haar uiterlijk en haar reactie is geniaal

Getrouwd zijn is niet altijd makkelijk. Het maakt niet uit hoe lang een koppel bij elkaar is, er zijn altijd dingen die opgeofferd moeten worden om een stabiel huwelijk te behouden. Huwelijken zijn daarentegen niet allemaal met elkaar te vergelijken. In dit verhaal gaat het over een man die toch twijfels heeft over zijn relatie, maar een onverwachtse reactie krijgt van zijn vrouw.

Na 50 jaar getrouwd te zijn, keek de man eens goed naar zijn vrouw en zij: “vijftig jaar geleden hadden we een goedkoop huis, een prutsauto, we sliepen op de bank en hadden een kleine, dikke, slecht werkende zwart-wit-tv die we van iemand gekregen hadden. Maar ik sliep daarentegen wel met een bloedmooie 23-jarige meid elke nacht.”

“Nu heb ik een huis van $ 500.000, een auto van $ 45.000, een gigantisch bed en meerdere grote, platte Tv’s, maar slaap daarentegen wel met een 73-jarige vrouw met rimpels. Ik denk eigenlijk niet dat jij niet meer in het plaatje van mijn perfecte levenssituatie past…”

Zijn vrouw had daar echter wel een goed antwoord op de reactie van haar man: “Ik snap je. Dus als jij voor jezelf een bloedmooie 23-jarige meid weet te vinden, zorg ik er graag voor dat jij weer in een goedkoop huis woont, in een prutsauto rijdt, op een bank moet slapen en met mazzel nog naar een kleine, dikke en slecht werkende zwart-wit-tv kan kijken!”

Vind je de reactie van deze vrouw ook geweldig? Deel deze geweldige reactie met je vrienden en familie en laat weten wat je ervan vind in de reactie!

5 signalen die kunnen voorspellen dat je hartaanval krijgt

Dit is waarom je elke dag zwarte koffie zou moeten drinken