in

Undercover baas komt achter dat werkneemster in een daklozenopvang woont met haar kinderen en helpt haar met een uniek gebaar

Er zijn veel mensen in de VS die een baan hebben die ze met veel toewijding doen, en die maar net de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Deze mensen staan bekend als “de werkende armen”. Angel, de jonge alleenstaande moeder van drie kinderen, over wie u meer zult horen in de overweldigende video die u hieronder gaat bekijken, is zo iemand.

Leven in een daklozenopvang

We zien hoe ze een nieuwe verkoopmedewerker, Joey, traint. Haar ijver en vriendelijkheid in de manier waarop ze hem de baan uitlegt, en de mate van haar toewijding is opmerkelijk. Terwijl ze hem traint, delen ze beiden enkele persoonlijke aspecten van hun leven, wat hun begrip voor elkaars omstandigheden vergroot. Joe vertelt Angel dat hij zijn pizzazaak is kwijtgeraakt, waardoor hij in moeilijke tijden terecht is gekomen, wat hem ertoe heeft gebracht deze verkoopbaan te nemen. Angel legt uit dat ondanks het feit dat ze deze baan heeft, waar ze van houdt, zij en haar kinderen al twee jaar in een daklozenopvang leven!

Benarde situatie

Joe luistert naar Angel’s benarde situatie en haar ongelofelijke toewijding aan haar baan en aan ZIJN bedrijf. Hij is namelijk de CEO en had besloten ondergronds te gaan in een van zijn grote winkels om te zien hoe het bedrijf eigenlijk van de grond af aan functioneerde! Hij deed zich voor als stagiair en Angel werd uitgekozen om hem wegwijs te maken. Naarmate hij meer met haar samenwerkte, werd hij niet alleen geraakt door haar uitstekende werkethiek en toewijding aan het bedrijf, maar ook door haar positieve houding ten opzichte van haar eigen situatie. Zij moedigde hem aan om het verlies van zijn bedrijf van de positieve kant te bekijken; met hard werken en een positieve instelling zouden er zeker betere tijden aanbreken!

Hij liet iemand zijn “undercoverprogramma” filmen, met het idee om wat hij vond te gebruiken als hulpmiddel voor andere werknemers. Die film is wat u zo gaat zien. Toen het filmen voorbij was, kon hij niet stoppen met denken aan Angel en haar familie. Het filmen ging verder toen hij besloot haar te ontmoeten, zoals hij normaal doet, en haar uitlegde dat zijn naam niet echt Joey was. Wat er daarna gebeurt is levensveranderend, niet alleen voor Angel maar ook voor deze CEO met een groot hart. U zult tranen van vreugde krijgen!

Bron: Sun-gazing

Beeld: YouTube ThoseShahidz

Deze meid wilde lippen als Kylie Jenner en bleef achter met een gekneusd gezicht

11 reminders hoe oud je eigenlijk bent