in

Beste vrienden schilderen pikante portretten van elkaar

Beste vrienden schilderen naaktportretten van elkaar
Beeld: YouTube @ Cut

Soms heb je van die vriendschappen waarbij er een bepaalde hechte band is. In de meeste gevallen kan niets en niemand tussen zo een vriendschap indruisen. Dat is ook goed, omdat je in het leven wel eens iemand nodig hebt met wie je goede en minder goede momenten kan delen. Twee beste vrienden kwamen op een geniaal idee om pikante portretten van elkaar te maken.

Beste vrienden schilderen elkaar

De video begint met de twee vrienden die elkaar voorstellen. Het gaat in deze om de 29-jarige Jessy en de 28-jarige Nikita. Jessy en Nikita zijn jarenlang vrienden en hebben door de jaren heen een hechte vriendschap opgebouwd. Maar voor het eerst zullen ze elkaar naakt zien en naaktportretten van elkaar maken. Toen Nikita zich voorstelde, gaf hij uitdrukkelijk aan dat Jessy behoort tot een van zijn beste vrienden. Aan de twee werd de vraag gesteld wat ze verwachten bij het maken van naaktportretten van elkaar. Ze gaven beide hun mening, maar het kwam erop neer dat ze hierdoor hopen om hun vriendschap verder uit te diepen. In de video lijkt het veel erop dat de twee ietwat relax aankijken tegen het idee om naaktportretten van elkaar te maken.

Beeld: YouTube @ Cut

Het verloop tijdens het schilderen

Tijdens het schilderen hebben de twee luchtige gesprekken met elkaar. Er komen interessante onderwerpen aan bod en samen genieten ze van elk moment. Er schijnt geen moment van ongemakkelijkheid te zijn tussen de twee wanneer ze bezig zijn met het schilderen. De twee vrienden genieten door en door en uiteindelijk komen ze op het punt waarbij ze hun tekeningen aan elkaar tonen. En ook hier blijkt duidelijk dat het gaat om het verstevigen van de vriendschap. Dit is wel een unieke manier om je BFF op een andere manier te leren kennen.

Bron: YouTube

Maak kennis met de 60-jarige met buikspieren van staal die regelmatig voor 40 wordt aangezien

Vrouw uit Alaska verwijderd wilde buideldier uit bar

Vrouw uit Alaska verwijderd wilde buideldier uit bar