in

Vrouw geeft toe: ‘Mijn man heeft me totaal in zijn macht en mensen haten dit’

Vrouw geeft toe: 'Mijn man heeft me totaal in zijn macht en mensen haten dit'
Beeld: YouTube @Truly

Iemand totaal in je macht hebben kan soms zijn voordelen, maar ook zijn nadelen hebben. Dit omdat een relatie gebaseerd is op wederzijds respect. Als er geen respect is, dan valt er niets te ondernemen. Maar wanneer iemand zich gerespecteerd voelt en wanneer niet is een relatief begrip. Dit bewijst een vrouw wiens man haar helemaal in zijn macht heeft.

Mijn man heeft mij totaal in zijn macht

De video die geüpload is op YouTube geeft een verhaal weer van een echtgenote die alles doet voor haar man. In de video begint de vrouw eerst uit te leggen dat ze veel negatieve reacties heeft ontvangen, nadat zij en haar man openhartig hebben gesproken over hun relatie. De vrouw kan helemaal geen begrip ophoesten voor de vele negatieve reacties die ze heeft ontvangen. In de video gaat ze dieper in op enkele van deze reacties. Maar het is goed om eerst even het standpunt van de vrouw nader te bekijken. Naar eigen zeggen van de vrouw is hun huwelijk gebaseerd op een gouden regel: “De vrouw leeft om haar man tevreden te stellen en hij controleert alle aspecten van haar leven”

YouTube @ Truly

Mensen haten dit verschrikkelijk

Naar eigen zeggen heeft de vrouw zelf hiervoor gekozen. Wat zo opmerkelijk is aan de relatie tussen de twee is dat de man vrij spel heeft om met andere dames het bed te delen. Naar zeggen van de vrouw mag het van haar, zolang dit haar man goed laat voelen. Sommige mensen hebben gereageerd door te stellen dat de man haar eens in de steek zal laten. Maar volgens de vrouw kan dit niet kloppen, omdat hij dit al lang zou doen als hij dat wilde. Het mag gezegd worden dat de verhoudingen hiermee scheef lopen, maar niet voor haar.

Bron: YouTube

49-jarige oma onthult: “Ik ben geen doorsnee oma en heb een zeer extravagant leven”

Dit zijn de moeders met de schokkende banen!

Dit zijn enkele moeders met schokkende banen!