in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw verhuist 9.000 km om te trouwen met super jonge Maasai stamlid

Een vrouw die 9.000 km reisde om te trouwen met een Maasai-stamlid dat 30 jaar jonger is, zegt dat ze ‘niet gelukkiger kon zijn’.

Trouwen met super jonge Maasai stamlid

Deborah Babu, uit Californië, was in 2017 op vakantie met haar dochter toen ze Saitoty Babu ontmoette tijdens een strandwandeling in Zanzibar, Tanzania. De twee genoten van een wandeling toen ze twee Maasai’s tegenkwamen, waaronder Saitoty, 30, die souvenirs verkochten. Hoewel ze nee zeiden tegen de spullen die ze verkochten, poseerde de 60-jarige Deborah met hen op de foto en raakten ze aan de praat. En zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis; het paar raakte bevriend en hield contact, waarbij Saitoty hen zelfs vergezelde naar de volgende bestemming van hun reis.

Na haar terugkeer in de VS vroeg Saitoty Deborah om haar hand in het huwelijk, en ondanks de aanvankelijke bezorgdheid over het leeftijdsverschil moedigden Deborah’s kinderen haar aan om ervoor te gaan. Deborah keerde in december van dat jaar terug naar Tanzania en Saitoty ging officieel op één knie. In juni 2018 hadden ze een traditionele Maasai bruiloft voordat ze hun verbintenis legaal maakten in juli van dit jaar.

Stormachtige romance

Deborah draagt nu haar Maasai-naam Nashipai en woont samen met Saitoty en zijn familie in Tanzania. Over haar stormachtige romance zei de gepensioneerde politieagente: “Ik had nooit verwacht een echtgenoot te vinden en te trouwen met iemand die zoveel jonger is dan ik, maar hij is de vriendelijkste en meest zorgzame man.

“Toen hij voor het eerst over trouwen begon, dacht ik dat hij gek was. “Maar mijn kinderen en familie zeiden dat ik me niets moest aantrekken van het leeftijdsverschil omdat ik lang genoeg alleen was geweest en het verdiende om gelukkig te zijn. “Het is een heel ander leven hier in Tanzania, maar ik ben gelukkig.” Deborah zegt dat sommige mensen hun relatie helaas niet steunen, omdat het een tamelijk verrassende wending is. Maar ze blokkeert hun negativiteit en zegt dat ze niet gelukkiger kon zijn. “Saitoty is ervan beschuldigd dat hij alleen bij mij is voor een green card en dat doet pijn, omdat ik weet hoe weinig hij in Amerika wil wonen”, legt ze uit. “Mensen vragen of ik hem geadopteerd heb of als ik zijn oma ben, waardoor Saitoty van streek kan raken. We willen ons gewoon concentreren op ons en ons geluk.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SWNS

Man heeft zeldzame aandoening: huid voor 80% bedekt met moedervlekken!

Man heeft zeldzame aandoening: huid voor 80% bedekt met moedervlekken!

Stel die hopeloos verliefd is wordt vaak aangezien als moeder en zoon