in

Vrouw rijdt vriend aan met auto nadat hij haar chips had opgegeten’

aanrijden om chips

Een vrouw in Adelaide, Australië is ervan beschuldigd te hebben geprobeerd haar vriend aan te rijden met een auto ‘nadat hij haar chips had opgegeten’.

Chips gegeten

Charlotte Harrison houdt vol dat ze partner Matthew Finn per ongeluk tegen het lijf liep. Ze vertelde de politie dat ze op weg was naar een politiebureau in North Adelaide, Australië, toen haar voet van het rempedaal op het gaspedaal gleed, aldus de Adelaide Advertiser. Maar Matthew gelooft dat het opzettelijk was, en beweert dat het allemaal begon over een portie chips.

Harrison had genoten van een afhaalmaaltijd met kip en friet toen Matthew, denkend dat zij opzettelijk een paar frietjes onderin het pakket had laten liggen, zichzelf aan een frietje hielp. En die onschuldige vergissing leidde tot een laaiende ruzie.

Verklaring

Matthew vertelde 9News: Ik dacht dat ze klaar was. Ja, ik had niet om die chips moeten vragen. Hij was uit de auto gestapt, in Adelaide’s Melbourne Street, toen hij besefte dat Charlottes Subaru op hem afkwam. Ze kwam recht op me af. De auto reed tegen het verkeer in en kwam tot stilstand. Recht in een Toyota Yaris, en ja, het arme meisje, ze zou geschokt zijn voor het leven. Dat was het ergste. Ik sprong recht over, maar het was niet zo’n grote sprong recht over in een stukje rijstrook, en zij spietste de Subaru.

Ondervraagd door de politie, hield Charlotte vol dat ze Matthew geen kwaad wilde doen. Hij was gistermiddag in de rechtbank om Harrison te steunen, maar vertrok halverwege. De magistraat gaf opdracht tot huisarrest en Harrison blijft intussen in hechtenis. Ze komt vrijdag terug naar de rechtbank om te horen of haar verzoek om borgtocht is ingewilligd.

Bron: 9gag

Vrouwen die records breken: 'Onze recordbrekende haren en nagels zijn kunstwerken!'

Vrouwen die records breken: ‘Onze recordbrekende haren en nagels zijn kunstwerken!’

Japan verbijsterd door gigantische metalen bal die op strand aanspoelde

Japan verbijsterd door gigantische metalen bal die op strand aanspoelde