in

WTFWTF LOLLOL

41-jarige vrouw krijgt gevangenisstraf nadat ze een man dwong om de daad met haar te doen terwijl hij sliep

Gevangenisstraf'

Een vrouw kreeg vier jaar gevangenisstraf nadat ze had toegegeven dat ze een man dwong seks met haar te hebben terwijl hij sliep.

Gevangenisstraf

Tanya Lord, 41, kreeg van de rechter te horen dat er “geen onderscheid te maken valt tussen dit en de verkrachting van een vrouw”. De rechter schetste hoe het slachtoffer door zijn beproeving mentaal getekend is en mensen wantrouwt, en zei dat “er een herhaalde mythe bestaat dat mannen minder gevoelig zijn” voor de gevolgen van seksueel geweld.

Hij onthulde dat het slachtoffer counseling heeft gekregen, nog steeds medicijnen krijgt voorgeschreven voor zijn geestelijke gezondheid, mensen niet meer vertrouwt en zich “alleen voelt” tenzij hij bij zijn kinderen is. In een verklaring zei het slachtoffer tegen de rechtbank: “Ik zou dit niemand toewensen,” eraan toevoegend dat hij “iedereen die misbruikt is aanmoedigt zich te melden.

Rechter Lynch zei dat als de mythe over mannelijke slachtoffers “ontkracht moet worden, dit nu kan gebeuren door de inhoud van de slachtofferverklaring die ik zojuist heb voorgelezen” en waarschuwde dat “er geen onderscheid is tussen verkrachting van mannen en vrouwen – het feit dat een man het slachtoffer is maakt het niet minder ernstig dan de verkrachting van een vrouw”.

gevangenisstraf

Mannelijke slachtoffers

Lord, uit Lancashire, die lesbisch is, had tijdens een eerdere zitting in het Craigavon Crown Court al schuld bekend aan de seksuele aanval in haar huis in Co Armagh. Ze gaf toe dat ze een man ertoe bracht “seksuele handelingen met u te verrichten waarbij hij uw vagina met zijn penis penetreerde en dat hij niet instemde met de seksuele handelingen en u redelijkerwijs niet geloofde dat hij daarmee instemde”.

De rechtbank hoorde hoe Lord het slachtoffer tot seks dwong toen ze het bed deelden in haar huis. Aanklager Joseph Murphy zei dat de man de hele dag had gedronken en Lord ontmoette nadat ze klaar was met werken op 23 juni 2020. Ze gingen terug naar haar huis, hadden nog een paar drankjes en wat te eten en gingen toen naar bed met allebei een korte broek aan. Het slachtoffer geloofde dat er geen geslachtsgemeenschap zou plaatsvinden omdat hij begreep dat Lord lesbisch was. De aanklager zei echter dat het slachtoffer in de vroege ochtenduren wakker werd en “een pijn op zijn borst voelde”. Hij kwam weer bij zijn positieven en besefte dat zijn boxershort tot op zijn knieën was getrokken, dat zijn penis in Lord zat en dat zij “over hem heen zat en op en neer wipte”.

Hij voegde eraan toe dat het slachtoffer haar van zich af duwde en zij deed alsof ze sliep. Het slachtoffer stond op en ging naar beneden “om te verwerken wat er was gebeurd”. Hij deed alsof hij op de bank lag te slapen toen Lord zijn kleren naar beneden bracht. Maar toen zij de kamer verliet, kleedde hij zich aan en verliet het pand. Daarna sprak hij met zijn moeder en partner voordat hij het incident bij de politie meldde.

Bron & Beeld: Dailymail

ballerina

Vrouw confronteert mannelijke ballerina: ‘Dit is echt gruwel!’

coach

Coach gearresteerd omdat ze meer dan 300 keer de daad heeft gedaan met de minderjarige vriend van haar dochter