in

LOLLOL

Australische politie arresteert 100-jarige vrouw speciaal voor haar bucketlist

Beeld: Facebook @Victoria Police

De Victoriaanse politie heeft een 100-jarige vrouw gearresteerd, maar geloof ons, het is niet wat je denkt. Dit is geen geval van nana die schurk is geworden. Het was zo dat ex-verpleegster Jean Bickenton het eindelijk van haar bucketlist kon afstrepen.

Gearresteerd door de politie

De jarige vierde haar grote dag terwijl ze een wild leven leidde toen politieagenten het feest van de vrouw onderbraken om haar vast te houden en zo haar levenslange wens in vervulling te laten gaan. Terwijl sommige oma’s verlangen naar een geurkaars of een brief van de koningin als ze deze mijlpaal bereiken, gaat Jean tegen de trend in. De Victoriaanse vrouw, die tientallen jaren als legerverpleegster werkte, gaf aan Daily Mail toe dat ze nooit ‘dronken’ was geweest, ‘gearresteerd’, haar rijbewijs was kwijtgeraakt en ook nooit in aanraking was gekomen met de wet. Beter laat dan nooit.

Nep hand boeien

Dus we begrijpen helemaal waarom deze gezagsgetrouwe burger dingen wilde opfleuren voor haar verjaardagsfeestje. Mevrouw Bickenton had nep hand boeien om haar gedaan toen ze uit Narracan Gardens Residential Aged Care werd gereden. Ze vertelde de outlet: “ik was verrast dat ze vrij zacht waren. Ze waren toch te groot voor mij.”

De politie onthulde ook via Facebook dat Jean ‘beetje terughoudend’ en ‘gewillig verplicht’ toonde, meer enthousiasme toonde dan een kip bij een ordinair vrijgezellenfeest wanneer hij werd geconfronteerd met ‘wetshandhavers’. Bij het horen van de verjaardagswens van de 100-jarige, onthulde de politie dat ze het graag wilden laten uitkomen. Toen ze eenmaal bij de ouderenzorginstelling waren aangekomen. Informeerde de politie de andere bewoners over het verjaardagsplan om ervoor te zorgen dat niemand in wettelijke problemen kwam.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @Victoria Police

Cardi B zet gezichtstatoeage: laat fans met gemengde reacties achter

Cardi B zet gezichtstatoeage: laat fans met gemengde reacties achter

Aubergine afgehakt

Man droomde dat hij vlees aan het hakken was: snijdt eigen “aubergine” af in slaap