in

WTFWTF

‘Zonder de hulp van mijn ouders zou ik eten totdat ik stierf’

'Zonder de hulp van mijn ouders zou ik eten totdat ik stierf'
Afbeelding: Screenshots YouTube kanaal truly

Als je alle zeldzame aandoeningen moet nagaan, zal jezelf versteld van raken hoeveel die er zijn. In de meeste gevallen hebben deze zeldzame aandoeningen een geheim karakter. Dit houdt in dat er niet veel mensen zijn die er weet van hebben. Hetzelfde situatie zien we terug bij Camille, een klein meisje die maar niet kan stoppen met eten.

Eten totdat ik stierf

Camille is een Amerikaans meisje die afkomstig is uit de staat Connecticut. Toen ze amper drie maanden oud was, is er een zeldzame ziekte bij haar ontdekt. Haar ouders kregen namelijk te horen dat hun dochter lijdt aan de Prader-Willi syndroom. Naar eigen zeggen van de vader van Camille waren ze helemaal niet voorbereid hierop. De Prader-Willi syndroom is een aandoening die voor spierslapte en voedingsproblemen kan zorgen. Het laatste is waar het om draait bij Camille, omdat ze op 5-jarige leeftijd te kampen had met een hevige drang naar voedsel. Dit zou het begin zijn dat de vader van Camille vreemde praktijken zou opmerken. Een van de ontdekkingen was Cinnamon buns, die de moeder van Camille had gemaakt, plotseling zouden zijn verdwenen. Dit was een helder moment voor de ouders dat het iets te maken moest hebben met de Prader-Willi syndroom.

YouTube @truly

De hulp van de ouders

Het gedrag van Camille werd alarmerend toen ze helemaal in de vuilnis ton ging om voedsel te zoeken. Dit deed ze omdat de keuken met een speciaal alarm op slot werd gedaan door de vader. Dit moest hij doen om Camille van eten af te houden. Middels een speciaal dieet en programma probeert de familie de symptomen, die gepaard gaan met de zeldzame ziekte van Camille, de kop in te drukken. Tot zover lukt het aardig om dit te doen, anders was Camille er vandaag de dag niet meer.

Bron: YouTube

Partner onthult: ‘Mijn vriendin identificeert zichzelf als kat’

48-jarige Hilary Swank onthult dat ze momenteel zwanger is van een tweeling

48-jarige Hilary Swank onthult dat ze momenteel zwanger is van een tweeling