in

Ontevreden buurvrouw schrijf brutale briefje aan dartele huurders die naast hem wonen

huurders
Beeld: Freepik

Een brutaal handgeschreven briefje werd gevonden op het mededelingenbord van het gebouw in de oostelijke buitenwijken van Sydney.

Briefje aan huurders

Huurders van een appartementencomplex waren verbaasd nadat ze een briefje hadden gevonden waarop stond dat ze het rustig aan moesten doen als ze intiem waren met hun partners. Een mysterieuze buurman had het briefje geschreven om duidelijk te maken dat hij genoeg had van het lawaai dat uit het gebouw kwam. Een foto van het briefje werd donderdag gedeeld op de Bondi Local Loop Facebook-pagina. Als je seks hebt, maak dan niet zoveel lawaai,’ stond er op het briefje.

Gebruikers van sociale media waren geamuseerd door het briefje nadat de foto was gedeeld op Facebook. Sommigen maakten de buurvrouw belachelijk vanwege de slechte grammatica, terwijl anderen lachten om het bericht. ‘Ik kon niet voorbij de grammatica komen om hier ten volle van te genieten,’ schreef er een. Je zou het in een Facebookgroep moeten posten zodat iedereen weet dat je een beetje wordt,’ voegde een ander eraan toe. ‘Het is stom.’

Beeld: Facebook @Bondi Local Loop

Bron: Dailymail

serie overspelige

Vrouw onthult: ‘Ik raakte dom genoeg betrokken bij een serie overspelige”

Wederhelft

Man laat zijn wederhelft met andere mannen de daad doen terwijl hij aan het werk is