in

Toeriste laat lokale bevolking woedend achter als ze door de Trevifontein in Rome loopt om haar waterfles te vullen

waterfles
Beeld: YouTube

Een vrouw ging een beetje te ver toen ze onlangs werd gezien terwijl ze door de Trevifontein plonsde en haar waterfles bijvulde.

Waterfles vullen in Trevifontein

Op beelden die op sociale media zijn gedeeld, is een naamloze toeriste gezien terwijl ze door de iconische bezienswaardigheid marcheerde. Terwijl andere toeristen en vakantiegangers toekijken, plaatst de vrouw, die een blauw t-shirt en een pet draagt, haar fles nonchalant onder het stromende water en vult haar fles tot aan de rand. Vervolgens slentert ze terug naar haar groep, zich schijnbaar niet bewust van de enorme sociale faux-pas die ze zojuist heeft begaan. Maar ze wordt er snel aan herinnerd. Terwijl ze van de fontein afstapt, zie je een andere vrouw, in een officieel jasje, op de toerist afstormen.

De video wordt vervolgens onderbroken op het moment dat de twee met elkaar beginnen te praten, waarbij de vrouw waarschijnlijk een absolute b*king krijgt. Het bizarre tafereel werd gefilmd door Lex Jones, die zei dat ze niet kon geloven wat ze zag. “Ik had gewoon zoiets van, wow, dit is gek dus ik begon het te filmen,” zei Jones. Er hingen overal borden waarop stond dat dit niet was toegestaan.” Jones zei dat de vrouw uiteindelijk werd weggeleid door de Italiaanse agent, hoewel ze ‘bleef proberen haar kant uit te leggen en niet echt begreep waarom ze in de problemen zat’. Dit is echter niet de eerste keer dat een van de meest iconische attracties van Italië slecht wordt behandeld door toeristen. Eerder deze zomer werd een Britse bezoeker gezien die zijn naam in het Colosseum kerfde.

Betrapt

In de clip, die voor het eerst werd gepost door YouTuber Ryan Lutz, is te zien hoe de man het bijna 2000 jaar oude gebouw bekladt. Nadat hij zich realiseert dat hij betrapt is, draait de toerist zich om en kijkt lachend recht in de camera. Lutz is dan te horen terwijl hij zegt: “Meen je dat, man? Dat is klote. Stomme klootzak.” De man in kwestie werd uiteindelijk geïdentificeerd als Ivan Dimitrov, een 27-jarige fitnessinstructeur die in Bristol woont.

Na een publieke verontwaardiging over het incident schreef Dimitrov een excuusbrief aan Roberto Gualtieri, de burgemeester van Rome. Hij zei: “Via deze weg wil ik mijn oprechte en eerlijke excuses aanbieden aan de Italianen en de hele wereld voor de schade die is toegebracht aan een goed dat in feite het erfgoed is van de hele mensheid.” Hij voegde eraan toe: “Het is met diepe gêne dat ik pas na wat er helaas is gebeurd te weten ben gekomen over de oudheid van het monument.”

Bron: Unilad

blote voeten

Vliegtuigpassagier scheldt ‘vervelende’ vrouw uit die blote voeten op haar armleuning zette

gothic barbie

Vrouw vertelt over haar transformatie van Horrorfilm liefhebber tot ‘Gothic Barbie’