in

Barista veroorzaakt verontwaardiging door het dragen van een bikini tijdens het werk

Barista in bikini
Beeld: Pexels

Een Amerikaanse vrouw deelt haar gedachten in een TikTok-video over de frequente kritiek die ze ontvangt vanwege het serveren van klanten in een bikini. In de video wordt geadviseerd om gewoon door te gaan met wat ze doet en de haters te negeren.

Daisy Delacroix, een 24-jarige barista en OnlyFans-model, werkt in een koffiebar in Redwood City, een voorstad van San Francisco. Opmerkelijk genoeg bedient ze haar klanten elke dag in een bikini, wat aanzienlijke belangstelling van het cliënteel oplevert. Echter, niet iedereen respecteert haar kledingkeuze. Op TikTok vraagt ze zich af: “Kan iemand mij uitleggen waarom sommige mensen boos worden als ik koffie serveer in een bikini?!”

De video is inmiddels bijna 500.000 keer bekeken. Haar volgers staan volledig achter haar en adviseren haar om dergelijke critici te negeren. Reacties als “Dat komt doordat je zelfverzekerd en knap bent. Deze vrouwen zijn gewoon jaloers. Blijf gewoon doen wat je doet”. “Wacht, is er echt een plek waar je koffie kunt krijgen die in een bikini wordt geserveerd?!” “Meid, je ziet er geweldig uit! Verdien dat geld” en “Negeer dit soort mensen. Ze zijn onzeker over zichzelf. En vinden altijd een reden om boos te zijn op mensen die wel gelukkig zijn” vullen de commentaarsectie.

@daisydelacroix Just wondering why yall pressed lol #fyp ♬ original sound – daisydelacroix1

Bron: Zita

hot pocket

Man schiet huisgenoot in zijn bips omdat hij de laatste Hot Pocket had opgegeten

opvallende stoel

Deze opvallende stoel zorgt voor heel veel verwarring op TikTok