in

China introduceert zoen apparaat op afstand voor je telefoon

Een technologiebedrijf in China heeft een nogal vreemde manier bedacht om je lange afstands geliefde een kus te sturen.

Technologiebedrijf in China

Zoenen met je lange afstandsschatje zal voor ongeveer 35 Euro een stuk gemakkelijker kunnen worden met een nieuwe app en kus apparaat. Het apparaat, wat is uitgerust met warme en beweegbare siliconen ‘lippen’, wordt op de markt gebracht door de Chinese website Taobao.

Jiang Zhongli, een van de uitvinders van het ontwerp, zei dat hij een langeafstandsrelatie had die zorgde voor de inspiratie voor de ‘Remote Kiss’ uitvinding.” Op mijn universiteit had ik een langeafstandsrelatie met mijn vriendin, dus we hadden alleen contact met elkaar via de telefoon. Dat is waar de inspiratie voor dit apparaat vandaan kwam”, legt Zhongli uit.

Het apparaat wordt geleverd met druksensoren en sensoren om een echt zachte kus na te bootsen door de druk, beweging en temperatuur van echte menselijke lippen na te bootsen. Daarnaast kan het als kers op de taart ook nog eens kus geluiden laten horen. Via de oplaadpoort van de telefoon wordt het apparaat aangesloten. En in de app kan een videogesprek worden gestart zodat de lange afstands geliefden elkaar kunnen zien en zoenen.

Horrorfilm

De berichten over de uitvinding gingen viraal op social media en men had gemengde gevoelens over de nieuwe gadget. Sommige waren geschokt en vergeleken de lippen met iets om van te gruwelen uit een horror film. Iemand zei: “Ik begrijp (het apparaat) niet, maar ik ben volkomen geschokt.” “Remote Kiss-apparaat, dit lijkt allemaal verkeerd.” vond een ander.

Toch waren er ook mensen die het geen slecht idee vonden voor een langeafstandsrelatie en een enkele vond zelfs dat er wat verbeteringen aan het apparaat konden worden toegevoegd zoals speeksel en een tong om het allemaal nog echter te laten lijken en voelen. Of de nieuwe kus uitvinding een succes zal zijn zullen we voorlopig maar moeten afwachten.

Bron: Unilad.com

Beeld: Twitter @tongbingxue

7-jarige gedwongen om thuis te studeren omdat zijn moeder een profiel heeft op een volwassen site

7-jarige gedwongen om thuis te studeren omdat zijn moeder een profiel heeft op een volwassen site

Vader heeft een geniaal idee bedacht om zijn 1-jarige zoon rustig te krijgen tijdens een vlucht

Vader heeft een geniaal idee bedacht om zijn 1-jarige zoon rustig te krijgen tijdens een vlucht