in

Vrouw vindt valluik in 200 jaar oud huis van haar ouders

valkkuil
Beeld: TikTok @jennifermallaghan30

Een vrouw vond een verborgen valluik onder de vloer van de 200 jaar oude boerderij van haar ouders en deelde haar ontdekking op TikTok.

Valluik in oud huis

Jennifer Mallaghan, oftewel @jennifermallaghan30, uit het Verenigd Koninkrijk, deelde een clip van het historische pand, dat haar ouders al bijna 60 jaar hun thuis noemen, op het platform waar ze de kamers liet zien die ‘al jaren’ verborgen waren. In de clip, die werd gedeeld op TikTok, legt Jennifer uit: “De boerderij van mijn ouders is meer dan 200 jaar oud.”

Op de beelden is te zien dat er verbouwingen plaatsvinden, maar terwijl de camera over de kamer beweegt is er een gat te zien in het midden van de vloer. “Kom kijken wat we vandaag hebben gevonden nadat ze hier bijna 60 jaar hebben gewoond,” ging Jennifer verder. “Verborgen kamers onder de vloerplanken.” De camera laat vervolgens een man zien die op een puinvloer in een van de donkere, ‘geheime’ kamers staat en met een hamer probeert een compartiment te openen. Best cool, vind je niet? In een commentaar legde Jennifer uit wat de ruimte was, schrijvend: “Het was een soort provisiekamer met een slaapkamer en open haard.” Op de vraag of ze van plan was om de kamers op te knappen, antwoordde Jennifer: “Nee helaas niet. We wilden gewoon zien wat daar beneden was, teleurstellend geen oude schat.”

@jennifermallaghan30 Secret rooms been hidden for years #200years#creepy#georgianhouse#fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Dergelijke ontdekking

Jennifer is niet de eerste TikToker die een dergelijke ontdekking doet in de afgelopen weken – vorige maand nog deed podcaster en levenscoach Julia Henning een fascinerende ontdekking onder de trap in haar huis. In een video die ze op TikTok plaatste, onthulde ze een eerder onopgemerkt valluik onder de trap. Toen het werd geopend, onthulde het een wenteltrap die afdaalde naar een kamer onder het huis. Julia was er echter minder happig op om meteen naar binnen te stormen dan Jennifer en een vervolgclip onthulde dat ze een helderziend medium had ingeschakeld om de plek te controleren.

Maar als ze hoopte op geruststelling, dan kreeg ze die niet, want het medium voelde zich ‘ongemakkelijk’ bij het afdalen in de kamer. Toch besloot Julia na een aantal updates zelf de trap af te dalen. Binnen was een kale betonnen muur aan de ene kant, met aan de andere kant wat houten rekken en iets dat eruitzag alsof het was ontworpen als een wijnrek. Er was ook iets op de muur gekrabbeld met iemands naam – wat een beetje onheilspellend lijkt, maar laten we eerlijk zijn, met een vochtige cursus, een grondige schoonmaakbeurt, een likje verf, een ontvochtiger en wat leuke verlichting, zag het eruit alsof het best gezellig kon zijn.

Bron: Unilad

dag

Serveerster laat mensen geschokt achter nadat ze vertelde dat ze meer dan $600 aan fooien verdiende op één dag

Aubergine afgehakt

52-jarige man snijdt zijn hele “aubergine af en spoelt het door in het toilet ‘