in ,

Huwelijksfotograaf maakt foto van eerste en laatste drank van gasten

Huwelijks fotograaf maakt een foto van de eerste en laatste drank van de gasten
Beeld: Twitter @viralmemeguy

Het huwelijk kan beschouwd worden als een mijlpaal, die je voor de rest van je leven niet meer zal vergeten. De meeste koppels mikken op de zomer om hun huwelijksdatum te prikken. Er is dan sprake van prachtig weer en de dagen zijn wat langer. De meeste feest huwelijken worden gekenmerkt door een scala aan verschillende soorten drank en heerlijke schotels. En een huwelijksfotograaf kwam op een briljant idee door een foto te maken van de eerste en laatste drank van de gasten.

Eerste en laatste drank

In de video zie je de bruidegom als eerst. Hij ziet er super prachtig en stijlvol uit in zijn blauwe pak. Daarna is hij te zien waar hij gelukkig en een beetje vermoeid erbij staat. Zijn vest en stropdas heeft hij kwijt geraakt tijdens het feesten. Vervolgens krijg je een prachtig beeld van een van de bruidsmeisjes. Ze ziet er leuk uit voordat ze haar eerste drank afmaakt. Hetzelfde bruidsmeisje is daarna te zien: zij heeft duidelijk genoten van een geweldige huwelijks feest. In de video is de bruid als laatst te zien. Aan het begin van de nacht ziet ze er prachtig uit. Als het tijd is om naar huis te gaan zien we een bruid die de das van haar man aan heeft.

Genieten geblazen

Zoals eerder aangegeven is het huwelijk een moment die je voor de rest van je leven niet meer zal vergeten. De gasten die in de video te zien zijn, zijn een beetje bezopen. Maar dat is precies wat het gezellig maakt op een huwelijks feest. Zorg dus ervoor dat je huwelijk er ook zo gezellig aan toe gaat, wanneer de tijd daarvoor rijp is.

Bron: The laughclub

Beeld: Twitter @viralmemeguy

Vrouw gearresteerd onder invloed door shots vodka “in haar ogen”

Kerel met cocktail in prullenbak maakt ruzie met buurman in bizarre video