in ,

WTFWTF LOLLOL

Vrouw gaat onder de auto van bezorger liggen: dwingt hem om koelkast in haar huis te brengen

Beeld: TikTok @thotty.boyy

Ja, je leest het goed. Een vrouw blijkt onder de auto van een bezorger te zijn gaan liggen om hem te dwingen een koelkast in haar huis te brengen. Een TikToker legde een vrouw vast die onder zijn voor- en achterbanden lag terwijl hij aan het bellen was.

Koelkast in huis zetten

De virale clip, gepost door @thottyyboyy, had als simpel onderschrift: “Dit heb ik niet verzonnen.” Zoals in de video hierboven te zien is, zegt de TikToker: “She wants me to hit her.” De vrouw antwoordt dan: “Nee, ik wil alleen dat je de koelkast in het huis zet.” “We kunnen dat ding niet tillen. We hebben niet eens een dolly,” voegt de vrouw eraan toe, terwijl ze nog steeds onder de auto ligt, terwijl een ander de voorkant van zijn voertuig lijkt te blokkeren.

In een reeks vervolgvideo’s legt de TikToker uit wat er aan de hand was, vanuit zijn standpunt. Hij beweert dat zijn plan was om gewoon de koelkast af te zetten, maar de vrouwen hebben hem toen blijkbaar gevraagd om hun oude koelkast uit hun huis te halen, zodat hij in principe de nieuwe erin kan zetten. “Dus ze vertellen me dat je nergens heen gaat ’totdat het klaar is'”, zegt hij. Hij legt ook uit dat zijn levering slechts een ‘drop-off’ was, geen installatie.

@thotty.boyy Cant make this shit up 😂😂😂 #Fyp #Viral #karen â™Ŧ original sound – Thottyyboyy

Verschillende meningen

De eerste virale video werd maar liefst 23 miljoen keer bekeken nadat hij op 28 juli werd gepost en velen waren er snel bij om hun mening te geven over de follow-up. EÊn persoon schreef: “Respecteer de bezorger, verwacht niet dat hij gratis werkt. Bedankt dat je het hoofd koel hebt gehouden, dit had ongetwijfeld echt ontspoord kunnen zijn.” Een tweede dacht: “Ik zou mijn baan opzeggen voordat ik dat ooit in hun huis zou zetten.”

Iemand anders suggereerde: “Wedden dat ze het hebben afgeleverd omdat ze niet wilden betalen voor het installeren en wegbrengen?” “Iedereen die voor een bedrijf heeft gewerkt dat levert weet dat ze alleen kunnen doen waar ze voor betaald hebben. Ze willen goedkoop zijn, dat is hun schuld,” voegde een vierde toe. Een ander zei: “Mijn bedrijf doet stoeprand levering. Ik probeer altijd mensen te helpen die aardig zijn. Ik weiger mensen te helpen die dingen van mij verwachten.” Terwijl een laatste gebruiker beweerde: “Lol er zijn verschillende leveringspakketten, ze hebben waarschijnlijk gewoon de goedkopere optie gekozen zonder het te lezen.”

@thotty.boyy Part 2 “ My Twin Not Movin Nathaniel “😂😂 #Fyp #viral #karen #StoryTime #homedepot â™Ŧ original sound – Thottyyboyy

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @thotty.boyy

Vrouw betrapt man in bed met jongere vrouw

Zweedse influencer Victoria heeft haar haar in jaren niet gewassen

Zweedse influencer Victoria heeft haar haar in jaren niet gewassen