in

Tips voor het besparen tijdens boodschappen doen

Tips voor het besparen tijdens boodschappen doen
Beeld: Pexels

In een periode waar we allemaal geconfronteerd worden met stijgende prijzen, proberen we te besparen. Door te besparen kun je namelijk ruimte vrij maken om andere doelen na te streven. In dit artikel worden er nuttige besparingstips aangedragen die je kunt toepassen.

# Tip 1

Als je op het punt staat om boodschappen te gaan halen is het goed om georganiseerd te zijn. Op de eerste plaats moet je weten wat je in voorraad hebt en wat niet. Als je dit eenmaal duidelijk is, kun je alles wat je nodig hebt in een notitieboekje noteren. Zo voorkom je dat je inkopen doet die achteraf gezien niet hoefde. Kijk eerst rond in je voorraadkast alvorens je uit huis gaat om boodschappen te doen.

YouTube @ LangzaamRijker

# Tip 2

Winkels concurreren met elkaar. Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken komen ze met aantrekkende aanbiedingen zoals kortingen en voordelige acties. Deze moet je zeker in de gaten houden, omdat je op die manier kunt besparen tijdens het inkopen. Online kun je de verschillende acties en promo’s checken en zeker erop afgaan. Stel je maar eens voor hoeveel procent je bespaart als je tien items hebt aangeschaft met korting.

# Tip 3

Als je je voorraad samenstelt moet je ervoor zorgen dat je niet te veel producten koopt. Hierbij is het belangrijk om het eetgedrag van dat van jou en je gezin in kaart te brengen. Op die manier weet je precies hoeveel inkopen je moet doen. Haal je agenda erbij en ga na wie en wie thuis of vanwege afspraken elders zal eten. Heb je nog bepaalde items die je mist in je voorraad, dan kun je deze nog altijd aanvullen. De koppeling maken tussen je afspraken en je inkopen is dus zeker ook relevant.

Bron: libelle.nl

Vrouw die vreemdgaat onthult welk geslacht het meest ontrouw is

Therapist deelt haar ervaring en vertelt of mannen of vrouwen het meest vreemdgaan

Little Mermaid live-action remake trailer is gelanceerd