in

WTFWTF LOLLOL

Toerist heeft dringend medische hulp nodig na prank foto met tuinslang

Beeld: Isaac Power – Bali Bogans Facebook

De meeste toeristen willen altijd de meest onverwachte dingen uitproberen. Maar helaas liep het voor deze toerist helemaal niet goed af. De toerist uit Australië belandde in het ziekenhuis op Bali nadat hij voor de grap een foto maakte met een tuinslang.

Prank foto met tuinslang

Isaac Power besloot tijdens zijn vakantie in Bali, Indonesië voor de grap een foto te maken met het standbeeld bij het zwembad van zijn vakantiehuis. Op de foto drinkt Power water uit een tuinslang en poseert onder het standbeeld alsof het lijkt dat deze het water schenkt. En ja hoor, de foto werd gevolgd door een andere van de Brisbane-man die werd behandeld door medisch personeel. Naast de foto’s schreef hij: “Shout-out (naar) dokter Ari, hij leeft nog.” Hoewel er geen nieuws is over waar Isaac precies last van heeft gehad, heeft de Facebook-community een redelijk goed idee.

Isaac Power – Bali Bogans Facebook

Bacteriën

De leden van een Facebook groep voor Australiërs op vakantie op Bali, hadden al snel door wat de oorzaak was van het ziekenhuisbezoek wat volgde nadat de foto gemaakt was. “Goeie ouwe Bali-buik, het is zeker een belevenis, dat is zeker”, schreef iemand in een reactie op de post. Een ander zei: “Het moet een eerste keer zijn dat een beginneling water in Bali drinkt”, terwijl een derde eraan toevoegde: “OMG, je hebt het gedronken ha… ik denk dat we er allemaal doorheen gaan.” Een vierde grapte: “Allemaal leuk en aardig totdat je in je broek poept.”

Een vrouw uit Adelaide deelde haar eigen ervaring en zei dat haar zoon ‘dagenlang ernstig ziek was’ nadat hij slechts een kleine hoeveelheid zwembadwater had ingenomen: “Het was triest om te zien. De dokter zei dat bacteriën uit het zwembad het hadden veroorzaakt … Een paar dagen later was ons zwembad groen.” De term Bali-buik verwijst naar de buikpijn die optreedt nadat vervuild water is gedronken. Een grap die helaas verkeer afliep voor Isaac, maar een goede les om nooit water uit de tuinslang te drinken!

Bron: Ladbible

Beeld: Isaac Power – Bali Bogans Facebook

Vrouwelijke gevangenismedewerkers hadden ‘ongepaste relatie’ met dezelfde gevangene

‘Spookvrouw’ gespot op camera terwijl ze in ruïne staat op kerkhof