in

WTFWTF LOLLOL

Langste vrouw ter wereld verbreekt nog drie records

Beeld: YouTube @Guinness World Records

De langste vrouw ter wereld heeft nu nog drie records gebroken, waaronder de vrouw met de grootste handen. Met 7 ft 0,7 inch is Rumeysa Gelgi, 25, de langste vrouw ter wereld, die erin is geslaagd haar lengte in een ‘zegen’ te veranderen ondanks het ervaren van ‘uitdagingen’.

Langste vrouw

Na onlangs te zijn gemeten, is Gelgi nu ook de vrouw met ’s werelds langste vingers. En bezit ze de langste rug van alle vrouwen. Haar rechterhand is 24,93 cm lang, terwijl de gemiddelde vrouwelijke hand meestal rond de 17 cm meet. Gelgi, uit Safranbolu, Turkije, werd geboren met een zeldzame genetische aandoening die weversyndroom wordt genoemd. Bij de geboorte woog ze iets meer dan 13 pond en was ze 59 cm lang. De laatste is de gemiddelde lengte van een baby van twee maanden oud.

Nog drie wereldrecords

Gelgi’s lengte heeft op een aantal manieren voor moeilijkheden in het leven gezorgd. Waaronder plat achterin een busje moeten gaan liggen in plaats van in een autostoeltje te kunnen zitten om te reizen. Ze gelooft echter dat iets wat voor anderen misschien negatief lijkt, in iets moois kan worden veranderd als je erin gelooft en hard genoeg werkt. Gelgi zei: “Mijn lengte lijkt een nadeel voor andere mensen, maar ik heb er een zegen voor mezelf van gemaakt. “Mijn uniekheid en verschillen worden beloond en gevierd.

Tegen de tijd dat Gelgi zes jaar oud was, was ze al 1.80 meter en ze groeide nog steeds in een snel tempo. “Behalve dat ik de langste vrouw op aarde ben, heb ik nog drie wereldrecords gebroken. Waaronder de grootste handen van een vrouw, de langste vingers van een vrouw en de langste rug van een vrouw. “Ik heb een volledig positieve kijk op het leven, maar er zijn uitdagingen die gepaard gaan met mijn lengte. “Een van de grootste uitdagingen waar ik voor sta, is transport.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @Guinness World Records

Vrouw beweert dat kleding haar ‘angstig’ maakt: kan alleen zonder kleren zijn!!

Vrouw levert bewijs: twijfelen geen goed idee bij springen van een hoogte

Vrouw levert bewijs: twijfelen is geen goed idee bij springen van een hoogte