in

30-jarige man moet een deodorantbus operatief uit zijn maag laten verwijderen nadat hij deze in zijn bips schoof

deodorantbus
Beeld: Pexels

Bij een Iraanse man moest een deodorantbus uit zijn maag worden getrokken nadat hij die in zijn bips had gestoken.

Deodorantbus verwijderen

De onbekende 30-jarige zocht hulp twee uur nadat hij de bus in zijn rectum had gestoken. Artsen die hem behandelden, en vervolgens zijn verhaal publiceerden in een medisch tijdschrift, onthulden dat hij klaagde over pijnlijke buikpijn. Hij bekende dat hij eerder een “ongecompliceerde” rectale inbreng van een vreemd voorwerp had meegemaakt. Hoewel het niet duidelijk is met welk voorwerp dat was. Onderzoek van zijn anus toonde geen tekenen van trauma, bloedingen of snijwonden. Maar medici konden ook geen ‘deel van de bus’ vinden, schreef het team in het Visual Journal of Emergency Medicine. De man had te veel pijn om een rectaal onderzoek te ondergaan, zodat de medici moesten vertrouwen op een röntgenfoto om te ontdekken waar het blikje was gebleven.

Vervolgens werd hij naar de operatiekamer van de spoedeisende hulp van de Universiteit van Medische Wetenschappen in Teheran gebracht. Chirurgen maakten een snee in zijn maag en verwijderden het blikje nog dezelfde dag. Hij bleef nog een dag in het ziekenhuis en bezocht een psychiater voordat hij naar huis mocht. Mensen stoppen meestal voorwerpen in hun rectum voor seksueel genot.

Beeld: Visual Journal of Emergency Medicine

Mannelijke voortplantingssysteem

Dit heeft deels te maken met het aantal zenuwen in de anus waardoor deze zeer gevoelig is, en voor mannen kan het de prostaat simuleren, een erogeen deel van het mannelijke voortplantingssysteem. Voor vrouwen kan het ook indirect delen van de vagina stimuleren. Maar het inbrengen van voorwerpen in een rectum, ook bekend als anaal spel, brengt een aantal risico’s met zich mee.

Behalve dat er voorwerpen vast komen te zitten, kunnen ze ook de darm perforeren, wat dodelijk kan zijn omdat materiaal uit het spijsverteringskanaal in andere delen van het lichaam terecht kan komen en een infectie kan veroorzaken. De NHS adviseert iedereen die anaal spel verkent dit veilig te doen, en een voorwerp te gebruiken met een uitlopende basis om te voorkomen dat het binnenin verloren gaat.

Bron: Daily mail

leeftijdsverschil

Onderzoek toont aan dat een leeftijdsverschil verschil van 20 jaar bijna altijd in tranen eindigt

Moeder boos nadat haar dochter haar geknipt is bij de kinderopvang