in

Man die benieuwd is naar wat er gebeurt met zijn bagage op de luchthaven, bevestigd een camera aan zijn koffer!

Man die benieuwd is naar wat er gebeurt met zijn bagage op de luchthaven, bevestigd een camera aan zijn koffer!
Beeld: TikTok @thomasmiller719

Een man was benieuwd naar wat er allemaal op de luchthaven gedaan wordt met zijn bagage. Om hierachter te komen bevestigde hij een camera aan zijn koffer. Als we graag willen hoe de vork in de steel zit, doen we alles op alles. We worden creatief en bedenken verschillende soorten ideeën om ons doel te bereiken.

Man benieuwd naar wat er met zijn bagage gebeurt

De man heeft de reis vastgelegd die zijn koffer door een luchthaven maakte nadat hij een camera op de tas had bevestigd voordat hij deze controleerde bij de bagageafgifte. Thomas Miller, die op TikTok de gebruikersnaam @thomasmiller719 gebruikt, heeft vorige maand een video geüpload. In de video legde hij uit dat het “tijd was om uit te zoeken wat de luchthaven met mijn tas doet”. De man heeft verder ook laten zien hoe hij de kleine camera aan zijn koffers bevestigd had. Vervolgens was er te zien hoe hij deze naar de luchthaven bracht. De video zou inderdaad vastleggen welke route zijn koffer had afgelegd en wat er allemaal mee gebeurde.

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight – David Kushner

Video door camera te bevestigen aan koffer

De video die door de miniatuurcamera werd vastgelegd, liet zien hoe de koffer op een lange transportband werd geplaatst, die het een aantal bochten meevoerde terwijl het een grote kamer op de luchthaven binnenging. De zak leek vervolgens een machine te verlaten, wat mogelijk een veiligheidscontrole was, voordat hij vervolgens op een andere transportband werd overgebracht. Het legde een moment vast dat de koffer een luchthavenmedewerker passeerde. De video van de reis van de tas is beëindigd met beelden van de koffer die op een grote stapel andere koffers is geplaatst. De man is heel creatief geweest om dit te kunnen doen.

Bron: dailymail.co.uk

Man slaat zijn ex-vriendin in elkaar: 'Wordt nu geconfronteerd met de dodelijke woede van haar vader!'

Man slaat zijn ex-vriendin in elkaar: ‘Wordt nu geconfronteerd met de dodelijke woede van haar vader!’

Boeing 737

Vrouw onthult: “Ik heb een seksuele relatie met een Boeing 737”