in

Vrouw trouwt met haar pestkop van de middelbare school die ze als tiener ‘haatte’

getrouwd met pestkop

Lauren Enslow, uit Utah, VS, werd genadeloos gepest door haar huidige echtgenoot, Lucas Olsen, toen ze tieners waren. Ja, je leest het goed, ze is getrouwd met haar pestkop van de middelbare school.

Getrouwd met pestkop

Lucas filmde haar in de schoolgangen, terwijl zijn vrienden haar uitscholden, zoals ‘Linda’ uit Bob’s Burgers. Maar nadat de 20-jarige in 2017 betrokken was bij een auto-ongeluk, nam Lucas (21) contact op om te kijken of ze in orde was, en het paar heeft nooit meer omgekeken. Lauren zegt dat ze snel heel close werden, en het pesten stopte.

Vier jaar nadat ze elkaar begonnen te zien, in juli 2022, deed Lucas een aanzoek op een bergtop. En een paar maanden later knoopte het stel, dat al vrienden was voordat het pesten begon, het huwelijk. Over hun romance zei Lauren: “Het is grappig dat ik hem mijn high school bully en high school kan noemen. “Ik heb hem vergeven. Hij noemde me Linda van Bob’s Burgers en ik vond het helemaal niet leuk om met haar vergeleken te worden. Ik haatte hem toen.

@laurenenslow POV: you don’t hold grudges 💍🫶🏼 also my outfit kinda looks like The Rock in that one pic lmao #marriedlife #youngandmarried #imarriedmyhighschoolbully #sorrynotsorry #yesheapologized ♬ original sound – smokinaftereat

Zwakke plek

“Maar ik kreeg een zwakke plek voor hem toen hij contact maakte na mijn ongeluk. “Uiteindelijk ontwikkelden we gevoelens voor elkaar. “Mensen zeggen dat ze hem nooit zouden hebben vergeven, maar ik kan zijn persoonlijkheid niet baseren op wie hij drie maanden was toen hij 16 was.” Lucas zegt spijt te hebben dat hij zo gemeen was tegen Lauren, en noemt het onvolwassenheid als puber.

“Als je zo jong bent denk je dat zulke dingen grappig zijn”, zei hij.
“Mijn vrienden en ik bedachten gewoon personages om Lauren en al haar vrienden mee te vergelijken, als grap die uiteindelijk iets te ver ging. “Ik plaagde haar omdat het op dat moment een mix was van omdat ik haar leuk vond en omdat mijn vrienden het ook deden. Peer pressure, in zekere zin.” De relatie veranderde toen Lauren betrokken raakte bij een auto-ongeluk, waarvan Lucas getuige was. Gelukkig waren zij en haar familie in orde, maar toen Lauren een foto van haar kapotte auto op Snapchat plaatste, was ze geschokt toen ze een bericht van Lucas ontving.

@laurenenslow He just teased me it’s fine lol he had his redemption era 💅🏻😗#thismakessomanypeoplemad #literallychillout #highschoolsweethearts #marriedlife ♬ Speak Now – Taylor Swift

Bron: Ladbible

Vrouw geschokt nadat haar DNA-test overeenkomt met moord in 1986 en duister familiegeheim blootlegt!

Vrouw geschokt nadat haar DNA-test overeenkomt met moord in 1986 en duister familiegeheim blootlegt!

Vrouw verslaafd aan het eten van matrassen: 'At haar bed van moeder op!'

Vrouw verslaafd aan het eten van matrassen: ‘At matras van haar moeder op!’