in

WTFWTF LOLLOL

TikTokster gaat tot het uiterste om een zongebruinde huidskleur te krijgen

TikTokster gaat tot het uiterste om een zongebruinde huidskleur te krijgen
Afbeelding: Screenshots Instagram account @_nicolefreya

Tijdens de zomer komt het vaker voor dat mensen ervoor kiezen om te zonnen en een bruine tint te krijgen. Maar een TikTokster heeft dit naar een hoger niveau gebracht. Ze mikt namelijk op een zongebruinde huidskleur.

Zongebruinde huidskleur

In de video van de TikTokster geef ze stap voor stap aan wat ze aan het doen is. Ze laat haar geweldige zonnebank machine zien die ervoor zorgt dat ze een zongebruinde huidskleur kan krijgen. Daarnaast geeft ze aan dat ze een speciale lotion gebruikt om het effect te versterken. Ze was duidelijk weg van haar missie, maar wat ook duidelijk was dat niet iedereen onder de indruk hiervan was. Dit bleek aan de hand van de verschillende reacties die ze kreeg. Sommige van haar volgers hebben het dan ook niet bepaald netjes gehouden.

@nicolefreya_0 #CapCut 𝐌𝐘𝐘 π“πŽπ 𝐒𝐔𝐍𝐁𝐄𝐃 π‡π€π‚πŠπ’ #sunbed #s#sunbedcks #sunbedcheck #tanningsalon #megasun #australiangold #sunbedshop #sunbed #sunbedtiktok #PrimarkSummerUp #fyp #like #follow #faketant #share ♬ Baby – Aitch & Ashanti

Reactie op video TikTokster

Een persoon die de video van de TikTokster had gezien kon niet geloven wat hij zag. Hij reageerde geschokt met de volgende vraag: “Is dit een zieke grap?”. De desbetreffende volger bracht de actie van de dame in relatie tot huidkanker. Hij stelde dat de kans op huidkanker bij mensen beneden 25 jaar, die op regelmatige basis UV-bestraling ondergaan, enorm groot is. Om zijn verklaring duidelijker te maken sloot hij af met: “Ik spendeer duizenden euro’s aan zonneschermen, zonnebrandolie en huidverzorgingsproducten en dan zie ik mensen als jij…”

Tot het uiterste

Iedereen is natuurlijk vrij in zijn doen en laten, maar sommige handelingen doen je wenkbrauwen wel fronsen. Als de actie van deze TikTokster wel of niet goed is wordt even in het midden gelaten. Wat wel gezegd mag worden is dat ze tot het uiterste is gegaan.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok Account @nicolefreya_0

Epic Fail: Vrouw springt vanaf grote hoogte in publiek

Man deed een grote behoefte na de daad: werd verrast door haar ouders