in

WTFWTF

Stel die hopeloos verliefd is wordt vaak aangezien als moeder en zoon

Rachel die 48 is, werd verliefd op Alex die 25 is. Hun relatie kwam echt in de publiciteit toen ze een TikTok plaatsten met de titel ‘Tips voor het daten met een cougar’. De video’s namen een hoge vlucht en ze kregen online reacties van veel mensen.

Moeder en zoon

Maar het was niet alleen oordeel online. Al snel waren de ouders op Rachel’s school die haar beoordeelden, samen met haar eigen zoon die bijna dezelfde leeftijd heeft als Alex. Mensen in het openbaar verwarren Rachel en Alex vaak met moeder en zoon. Toen Rachel Alex voor het eerst zag op een dating app was ze geïntrigeerd, toen ze ontdekte hoe jong hij was zei ze dat het haar afschrikte, maar haar gevoelens waren moeilijk te negeren. Vandaag gaat Rachel met haar zoon praten over de bedenkingen die hij had bij haar relatie. “Toen ik er voor het eerst achter kwam, was ik natuurlijk overstuur” zegt hij, maar hij begint Alex nu meer te accepteren.

Hopeloos verliefd

Rachel zei: “We hadden meteen een band, maar er was iets meer dan dat. Het is als een energie. Ik kan zien wanneer hij een gedachte heeft, en hij kan hetzelfde met mij doen, het is echt vreemd.” Alex geeft aan: “Ik wist zeker dat het anders en uniek was met Rachel, omdat ze zoveel op mij lijkt, ze is geweldig. Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen.”

Rachel was vers van een recente scheiding in september 2020 toen ze zich inschreef voor een dating app. Ze zei: “Ik was op een nieuwe plek en wilde iets anders proberen. “Ik genoot van mijn vrijheid en een kennis van mij overtuigde me om op Tinder te gaan. Ik was erg sceptisch en verrast door de berichten die ik kreeg. “Ik kreeg ongevraagde foto’s, en dat vond ik niet leuk. Alex berichtte me, en ik bleef maar terugkomen op zijn foto. ” Het paar heeft ook moeilijke tijden gekend door backlash van hun TikTok-account en afkeuring van sommige vrienden en familieleden. ‘We zijn in februari 2021 begonnen met het delen van ons verhaal op sociale media’, aldus Alex.

Bron: YouTube

Vrouw verhuist 9.000 km om te trouwen met super jonge Maasai stamlid

Vrouw is het zat om single te zijn en maakt stempel met haar contactgegevens