in

“Oplichter” doet zich voor als gebarentaaltolk en begint willekeurige dingen te doen op camera

Oplichter

Er komt vaak voor dat mensen zich voordoen als gebarentolken op tv. En de meeste mensen zijn elke keer verbijsterd door zo een oplichter. Dit is precies wat er gebeurde met Derlyn Roberts, wiens zaak de afgelopen weken onder de aandacht van de TikTok-gemeenschap werd gebracht.

Oplichter alert

Roberts haalde in 2017 de krantenkoppen als gebarentaaltolk voor een grote nieuwsconferentie van de politie waarin de arrestatie van een vermoedelijke seriemoordenaar in Tampa, Florida werd aangekondigd. Op het eerste gezicht leek het alsof ze de woorden van Tampa Police Department Chief Brian Dugan vertaalde. Maar het duurde niet lang voor de mensen zich realiseerden dat ze compleet en volkomen wartaal ondertekende.

Velen vroegen zich niet alleen af hoe dit was gebeurd, maar ook waarom… Wat zou iemand ertoe drijven om dit te doen? Politiewoordvoerster Janelle McGregor vertelde Inside Edition destijds: “Ze kwam opdagen en deed zich voor als tolk. “Het maakt deel uit van iets dat we onderzoeken. We willen weten hoe ze erachter is gekomen, of iemand haar heeft ingehuurd om naar de conferentie te komen.”

Echte tolk

Wat ze werkelijk zei via gebarentaal, vertaalde een echte tolk genaamd Windy Rossi voor het verkooppunt. Hoewel ze uiteindelijk geen echte zinnen of uitspraken deed. Ongeveer drie minuten na de conferentie zei ze naar verluidt: “Dood 55 miljoen [onverstaanbaar] alsjeblieft [onverstaanbaar] arrestatie gedood [onverstaanbaar] werk school en doden [onverstaanbaar] nu wil ik vragen [onverstaanbaar] over twee keer nacht.” Rossi voegde eraan toe: “De dovengemeenschap werd buitengesloten van belangrijke informatie in hun gemeenschap.”

Rapporten suggereerden dat Roberts door de politie werd ondervraagd voor haar acties. Hoewel er geen nieuws is over de vraag of ze enige tijd achter de tralies heeft doorgebracht. De Daily Mail kwam echter in het bezit van politiegegevens waaruit bleek dat ze eerder veroordeeld was voor diefstal en inbraak, en dat ze zelfs een straf van vijf jaar had uitgezeten voor een veroordeling wegens fraude voordat ze in 2016 werd vrijgelaten. Hoe dan ook, TikToker Idkhurr deelde een video over het ongewone voorval en schreef: “Een echte fake it till you make it queeeeen.”

Bron: Unilad

emotionele slang

Vliegtuigpassagier verboden om emotionele hulp slang mee te nemen in vliegtuig

Man die € 6759368.00 in opslagruimte vond, moest het uiteindelijk teruggeven!

Man die € 6759368.00 in opslagruimte vond, moest het uiteindelijk teruggeven!