in

Gezondheidsfanatieke arts zegt dat trendy ijsbaden haar ‘seksuele honger’ hebben gestimuleerd

ijsbaden
Beeld: YouTube

Een arts en schoonheidsdeelneemster in Brazilië beweert dat het regelmatig nemen van ijsbaden haar ‘seksuele eetlust’ heeft gestimuleerd. Het is namelijk ‘een van de beste praktijken voor de gezondheid’.

Regelmatig ijsbaden

Dr. Camilla Lewin, 31 jaar, arts en fitnessprofessional, zei dat ijsbaden vaak worden gebruikt voor spierherstel, maar dat ze ook tal van andere voordelen kunnen hebben, zoals meer energie, een betere bloedstroom en een sterker libido. Dr. Lewin, die ook meedeed aan Miss World Fitness 2022, zei dat het haar ‘seksuele eetlust’ verbeterde en gelooft ‘dat het een van de beste praktijken voor de gezondheid is’. Ze zei ook dat het een toegankelijke techniek is die ook energie geeft. Hoewel haar beweringen bizar lijken, suggereert onderzoek dat deze techniek daadwerkelijk kan leiden tot meer seksuele opwinding.

Oorspronkelijk begon ze ijsbaden te nemen om spierpijn te behandelen. Ze merkte echter dat het haar zin in seks een boost gaf. Ik ben een voorstander van het stimuleren van ons libido, van het vinden van manieren om onszelf plezier te geven,” vertelde ze aan NudePR.com. Toen ik dit volledig natuurlijke en hormoonvrije formaat ontdekte, was dat een geweldige ontdekking voor mij’. Nu houd ik verschillende zakken ijs apart voor in mijn badkuip. Blootstelling aan kou stimuleert de afgifte van luteïniserend hormoon (LH) bij mannen en vrouwen, dat de testosteronproductie bij mannen en de ovulatie bij vrouwen reguleert.

Onderzoek

Onderzoek suggereert dat de seksdrive van een vrouw toeneemt als haar LH-spiegel piekt. Daarnaast kan blootstelling aan kou de bloedsomloop verbeteren, ook in de genitaliën, waardoor seksuele stimulatie toeneemt. Bij ijsbaden dompel je jezelf volledig onder in koud water. Men denkt dat deze praktijk ontstekingen vermindert en gewonde weefsels geneest, vooral na een intensieve training. Volgens een artikel in het International Journal of Environmental Research and Public Health oefent water druk uit op het lichaam, wat de bloedtoevoer naar belangrijke organen zoals het hart, de hersenen en de longen bevordert.

Dr. Lewin zei dat een duik in een ijsbad ook zwellingen en roodheid kan verlichten en huidverslapping kan tegengaan. Deskundigen raden echter aan om de tijd in een ijsbad te beperken tot slechts 10 tot 15 minuten om onderkoeling te voorkomen, of een gevaarlijke daling van de lichaamstemperatuur die bevriezing kan veroorzaken als het niet wordt behandeld.

Bron: Dailymail

Boze klant

Dunkin’ Donuts medewerker slaat boze klant op beste manier neer

mensen

Koppel nu ‘sterker dan ooit’ na regel om elkaar met nieuwe mensen te laten slapen